Sådan oprettes en køkkenhave

January 26

En af de vigtigste fordele ved oprettelse af en køkkenhave indsamling producere, mens det er stadig friske og spiser det lige med det samme. De fleste mennesker forestille sig at en stor havejordstykket er nødvendig for at dyrke grøntsager, der er ikke rigtigt. En lille plet i enhver have kan give et godt afkast af salat og et par af containere på en solrig tilbage dæk vil give dig en flot bestand af dine egne tomater eller bønner. Begrebet en køkkenhave er hvor Gartneren kan træde ud af bagdøren og plukke en vin-modne tomater, skyl det, slice det og føje det til en salat. En køkkenhave kan være så givende som det er velsmagende.

Instruktioner

•Survey webstedet. Grøntsager bør ikke plantes i tunge skygge. Et åbent sted er bedst, men de har brug for husly, især fra vinden, så en hæk eller vævet hegn til at filtrere vinden ville være ideelt. Forudsat at området ikke er alt for nedtonede, er det ideelle sted for en køkkenhave i nærheden af drivhusgasser og stald med plads nok til at have en kompostbunke.

•Study mængden af sol haven modtager. Se solens bane som dagen går. Planlægge din have, så højere planter vil blive fastlagt på bagsiden af haven hvor deres højde ikke vil forhindre sollyset i at nå de lavere voksende grøntsager. Plant spredning og klatring grøntsager som squash, bønner og agurker, hvor de kan vokse op en mur eller et hegn.

•Vælg hvilke grøntsager at dyrke. Det er nemt at få fejet op i spænding af voksende din egen mad, men forsøge at regere i din entusiasme og vælge nogle grøntsager, som du er tilbøjelige til at bruge i dit køkken. Du kan altid supplere med container planter som tomater og peberfrugter.

•Divide haven i plantning zoner eller sektioner. Et simpelt design af krydsende stier at oprette fire plantning sektioner og de omkringliggende gangbroer er effektiv. Bruge stakes og streng til afsnittet off plantning områder og skelne gangbroer.

•Træffe barkflis og plante. Vende jorden og arbejde god kvalitet økologisk barkflis til plantning sektioner med en haven rake. Våd jord og vente en dag eller mere, før at indføre planter eller planter i haven.

•Kapacitet sektioner som anvist af den vegetabilske beskrivelse. Det er bedst ikke at plante grøntsager, der kræver hyppig vanding af dem, der foretrækker tør jord. Hvis den kvadrant plantning metode bruges, er det nemt at opbevare sektionerne sund.

•Harvest grøntsager. Skønheden i en køkkenhave er, at når det begynder at producere, det ikke er ualmindeligt, at nogle grøntsager at være klar, når du går ud af døren. Gemme en del af frø til fremtidig brug.

Tips & advarsler

  • Tilføje containere til køkkenhaven til at øge antallet af planter du kan vokse.
  • Lad aldrig grøntsager nedbrydes på planterne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com