Hvordan løser jeg toppen af min Moen hane, der lækker Under håndtaget?

January 26

Når en Moen hane utætheder under håndtaget, patron inde i bunden af vandhanen er slidt op og har brug for en øjeblikkelig udskiftning. For at få adgang til denne patron nødt du til at gå gennem toppen af vandhanen og fjerne håndtaget. Når du får inde i vandhanen, vil du se, hvordan at tage det fra hinanden og komme til patron ventilen inde. Projektet tager kun cirka 10 minutter for at fuldføre, så længe du har alle de dele og værktøjer sammen.

Instruktioner

•Luk vand ventiler under vasken at stoppe vandet flyde ind i Moen.

•Find skruen på håndtaget. Det er en lille, Allen hoved skrue normalt langs bagsiden af håndtaget er base. En Allen skrue er en skruen med en sekskantet-formet skrue hul, og en unbrakonøgle har en sekskantet-formet hoved, der passer ind i dette hul at dreje skruen. Indsæt en unbrakonøgle i skruehovedet og drej mod uret for at fjerne skruen. Løft håndtaget ud over toppen af vandhanen.

•Drej tud låsemøtrikken mod uret for at fjerne den. Denne møtrik er en sekskantet formet møtrik, en runde, Skive-lignende møtrik eller en stor, kasket-formet møtrik afhængig af din model Moen hane. Greb møtrikken med en skruenøgle eller en stor par af tænger.

•Tag patronen ud af vandhanen basen og sted en ny, Moen patron i stedet.

•Skru låsemøtrikken tilbage på, og spænd den med en tang. Placere håndtaget tilbage på og installere skruen. Spænd det med Allen skruenøgle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com