En opbevaring skur Base forberedelse

March 5

En opbevaring skur er en god måde at give ekstra lagerplads for sæsonvarer eller ting, der er for store til at gemme i huset. Mens mange hjem forbedring butikker tilbyder færdige skure, skal du gøre nogle byggemodning, før skur foundation er klar til lagerenhed. Der er mange muligheder for et skur fundament, herunder en enkel grus base, men sørg for at følge anbefalingerne til skuret du køber. Planer om at gøre nogle tunge løft som du fuldfører dette projekt.

Instruktioner

•Vælg placeringen nemlig den haveskur. Prøv at finde et sted, som skråner væk fra stald fundament mindst 10 fod i enhver retning.

•Fjern alle organiske rester på webstedet. Pinde, store sten og træstubbe gøre for en ustabil skur foundation.

•Anvend en skovl til at grave et niveau rum mindst 4 inches dyb er lidt større end i skuret dimensioner. Udvide størrelsen langs forsiden af skuret for en forstuen. Brug en tømrer niveau for at sikre sitet er niveau. Hvis det er muligt, grave ud snavs til niveau webstedet i stedet for at tilføje snavs. Det gør stedet mere stabil.

•Pour 4 inches af skærver på den placering, hvor du planlægger at angive skuret. Hvis du ønsker en rock base forstuen, udvide skærver ud over den faktiske størrelse på skurets fodspor. Bruge en plade komprimator komprimere den skærver.

•Drill 5/8-inch huller 4 inches fra hver ende af 4-ved-4-liggende tømmer. Hvis landskab tømmer ikke er den samme bredde som skuret, skære tømmer for at skabe den nødvendige længde med en rundsav. Bore huller i de korte stykker så godt.

•Indstil en 4 x 4-tommer liggende tømmer på rock base hvor den forreste væg af skuret er at sidde. De borede huller bør opad. Placer en anden 4-ved-4-landskab tømmer i stand til at støtte bagvæggen. Mål afstanden mellem de to tømmer og angive en tredje 4-ved-4-liggende tømmer. Bruge målebåndet til at sikre, at de tre tømmer er parallelt med hinanden.

•Sæt en 4-mund stykke af 1/2-inch forstærkning bar eller armeringsjern, ind i et af hullerne. Bruge en hammer til at drive armeringsjern gennem laget rock og ned i jorden. Gentag for alle de tilbageværende huller.

•Indstil den færdige skur oven på liggende tømmer. Firkantet bygning med foundation. Brug 16-penny galvaniseret søm for at tillægge landskab tømmer gulv bjælker af skuret.

Tips & advarsler

  • Stald fabrikanten kan have yderligere måder forankring skur udover sømning gulv bjælker til landskab tømmer. Følg producentens anbefaling eller risiko for annullering af alle garantier.
  • Fastsat yderligere landskab timbers langs kanten af klippen base klasse niveau at give instituttet et færdigt look. Det gør det også nemmere at klippe græsset ved siden af skuret.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com