Sådan installeres Drywall adgangspanel

January 27

Selv om det er ideelt at installere adgangsluge i væggene, mens de først bliver sat, er det sommetider nødvendigt at skabe adgang paneler efter kendsgerning. Dette er især tilfældet med værelse tilføjelser. Adgang paneler giver en måde at få adgang til VVS og andre forbindelser, der er placeret inde i væggen. Installere en gipsvæg adgangspanel er en forholdsvis simpel proces. Tricket er at vide, hvor den forbindelse, du vil have adgang til er installeret inde i væggen.

Instruktioner

•Ansigt til væggen overfor armaturet forbindelsen du ønsker at få adgang til. For eksempel, hvis du vil have adgang til afspærrings-ventiler til badekarret, gå på væggen i det næste rum, der støder op til badekar armaturer.

•Kontrollér en mark på væggen 3 fødderne over gulvet. Mål fra gulv opad med et målebånd, og gør dit mærke med en blyant.

•Skub en stud finder på tværs af væggen i nærheden af din 3-foot mark, og Find centrene for to tilstødende væg studs. Placer en lineal på stud mærker, og placere et niveau i hele siden af lineal til at sikre, at det er op og ned.

•Hold lineal solidt på plads med en hånd, og markere en linje ned væg fra 3-foot mark til gulvet. Gentag processen for den modsatte mur stud. Når de to stud cut linjer er på væggen, skal du placere lineal øverst på hver linje. Tegne toppen skæres linje med blyant.

•Klippe cut linjer med en skarp hobbykniv. For de bedste resultater, skære den øverste linje først, da det ikke vil få nogen opbakning bag væggen. Skåret ud to stud linjer med en hobbykniv. Skær bunden af adgangspanelet fra væggen, bruge baseboard som en lineal. Træk forsigtigt den firkantet stykke af drywall væk fra resten af væggen.

•Measure mellem indersiden af de to studs med et målebånd øverst i åbningen. Overfør måling til en 2-tommer ved 4-tommer stykke af tømmer, og skære tømmer til længde med en rundsav.

•Anbring den afskårne stykke tømmer i mellem to studs øverst i åbningen. Stykke af Opskåret tømmer bør være flush med ydersiden af hvert stud, og halvdelen af tømmer der skal være synlige i åbningen. Nail stykke tømmer i sted, ved hjælp af en hammer.

•Sæt cut-out stykke af drywall i åbningen, og fastgøre den til studs og øverste stykke tømmer med drywall skruer og en cordless driver. Brug tre skruer på hver side, og en skrue i den øvre center. Forlade skruehoveder udsat for fjernelse, når det er nødvendigt at fjerne adgangspanelet.

Tips & advarsler

  • Der er også adgang panel kits til rådighed på hjem forbedring Centre. Følg de instruktioner, der kommer med kits til korrekt dimensionering og installation.
  • Lim trim boards til nøgne adgangspanel, i stedet for at skrue det lige ind i knopperne. Når limen sætter, Installer adgangspanelet og Fastgør det med drywall skruer gennem trim og gipsvæg.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com