Hvordan man laver konkrete Stepping sten med Quikrete

March 5

Hvordan man laver konkrete Stepping sten med Quikrete

Trædesten er funktionelle samt pynt. De guide dine skridt og dit synspunkt gennem landskabspleje af din værftet og haven. Natursten har defineret stier gennem haver i mange århundreder. Præfabrikerede sten er et populært og praktisk valg af sten i dag. En mere økonomisk mulighed er at oprette din egen trædesten med en færdigblandet beton som Quikrete. Let at arbejde med og hurtig tørring, Quikrete giver dig mulighed at omdanne din værftet i bare et par dage.

Instruktioner

•Saml din form. Lå alle fire boards på deres brede sider. Køre en skrue gennem siden af et bord, 3/4 tommer fra udgangen og 1 i. fra siden af brættet med Boremaskinen. Kør en anden skrue 3/4 tommer fra samme slutningen af bestyrelse og 1 i. fra anden siden af brættet. Gentag på de andre tre bestyrelser, så hver af dem har et par skruer delvist køre igennem den.

•Sæt bestyrelserne således at de danner en firkant med et sæt skruer i hvert hjørne. Påkøre enderne af de tilstødende bestyrelser til at forbinde pladsen skruer fast. Dyp din klud ind i vaseline, dyppe ud en stor mængde og coat indersiden af formen med gelé.

•Pour 3/4 af vandet anbefalet på posen, Quikrete i trillebør. Tilføj 1/2 af Quikrete mix til vandet og rør med hoe. Tilføje de resterende blanding til hjul trillebør og rør våde alle af de konkrete mix.

•Shovel de konkrete mix i formen med din fladskærms-kant skovl. Jab skovl i blandingen for at fjerne luftlommer. Udfyld formularen til toppen og glat overflade med dine konkrete float. Tillad beton hærde i 30 minutter.

•Glatte toppen af beton med din float og køre den konkrete edger langs kanten af formen. Tillad beton hærde i tre timer, float og kanten af beton igen, og lad betonen alene i 24 timer.

•Tag skruer fra formen med Boremaskinen. Klik på den øverste kant af hver bord med en gummihammer til at banke bestyrelsen løs fra det springbræt. Skyl din boards, Saml form, og Gentag som nødvendigt for at gøre flere sten.

Tips & advarsler

  • Gør flere formularer, eller en større, vil gitterlignende form øge produktionen dramatisk.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com