Hvordan at rengøre gamle tæppe

January 28

Tæpper skal rengøres professionelt fra tid til anden for at holde dem i god form. Dette kræver dyb rengøring der trænger overfladen af gulvtæppet og får på snavs og debris indlejret i tæppet. Dette ikke kun opdateres udseendet af gulvtæppet men fjerner usunde allergener fra dit hjem miljøet. Gamle tæpper kan være lidt mere skrøbelige end nyere tæpper og dette kræver en blidere touch. Hvis det ikke er muligt at rydde din gamle tæppe uden at beskadige det, er det imidlertid sandsynligvis tid til en ny gulvtæppe.

Instruktioner

•Rent et tæppe damper. Tæppe dampskibe kan lejes på de fleste hardware eller købmandsforretninger. Tæppe dampskibe giver den mest grundige metode til professionelt rengøring et tæppe.

•Tag møbler fra rummet.

•Vacuum tæppet. Dette fjerner alle former for skjult snavs og snavs, der har arbejdet sig vej ned i gulvtæppet. Det hjælper også til at afsløre forskellige pletter, som du ikke måske har bemærket før.

•Spray tilsmudsede stærkt områder. Behandle vanskelige pletter før du bruger tæppe damper. Sprøjte på pletter med et tæppe renere og lad det i blød i et par minutter før skrubbe dem. Olie eller fedt pletter har brug for lidt ekstra opmærksomhed. Anvende De-løs-It eller Orange ren på pletten, de kan begge købes på hardware butik. Lad det i blød. Derefter krat det med en tung børste. Blæk pletter kan rengøres med sprit. DUP pletten med sprit. Vente 30 minutter og gnid området med en ren klud eller køkkenrulle.

•Rengør tæppe med tæppe damper. Følg anvisningerne, der følger med maskinen. Tilføje den passende mængde tæppe renere og Fyld maskinen reservoir med varmt vand fra hanen. Carpet cleaner kan købes, når du lejer maskinen. Tilslut maskinen. Behandle mere snavsede områder først. Damp renere virker ved at anvende renere og derefter skylle renere med varmt vand. Maskinen vil derefter tomrum og fjerner vandet. Anvend renseren med maskinen og lad det i blød i et par minutter. Skyl og vakuum området. Efter de mere beskidt områder er blevet rengjort, start i det ene hjørne og systematisk rense tæppet. Bruge frem og tilbage bevægelser med maskinen. Ren hele tæppet.

•Tillad tæppe til tørre natten over. Tæppet bliver fugtig i flere timer efter rengøringen. Lad det tørre og ikke gå på det. Når det er tørt, erstatte møbler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com