DIY Træporte

January 29

DIY Træporte

Konstruere en træ gate er et simpelt projekt, der kan udfyldes i omkring to timer. Til at tilrettelægge processen, skitse din gate planer, herunder dimensioner. Alle planker skal skæres, før du samler gaten. Når den rektangulær ramme er bygget, fire diagonal seler er knyttet til hjørner og infill planker eller blokader er tilføjet til at fuldføre gaten. Dette projekt kræver ingen specielle værktøjer eller avanceret kendskab til træbearbejdning.

Instruktioner

•Sketch en rektangulær træramme med en diagonal bandage stabiliserende hvert hjørne. Omfatte dimensionerne af de ramme og infill planker. Højden af de lodrette stiles vil være lig med højden af gate ramme. Længden af de vandrette skinner vil være lig med bredden af porten.

•Measure og mærke Stokke til den ønskede længde. Trim Stokke med en chop saw.

•Indstil chop så til 45 grader til at skære de mitered hjørner af indramning medlemmer. Trim ene ende af en 2 x 4 tommer planke ved at placere det på så bordet med sin 2-tomme sider lodret. Hold planken fast mod guide hegnet, trim planken. Skær to skinner og to stiles med 45-graders-vinklede ender. Måle og markere den lange side af den klippede planke til længden af en jernbane. Sted i planken på saven vil så sin ende nedskæringer være konvergerende, ikke parallelle. Skær den første jernbane til længde. Måle, markere og klippe et andet tog til at matche først.

•Measure og mark en trimmet planke til at skære den første stile. Skær to stiles samme længde. Som skinner er cut enderne af stiles konvergerende. Trim ene ende af en 1 x 4 tommer planke på 45 grader til at begynde at skære den første diagonal tandbøjle. Den 4-tommer side af planken bør placeres vandret på tabellen saven. Måle og markere den længste side af planke til halvdelen af længden af de korteste indramning medlem. Skær den modsatte ende af planken, så ende nedskæringer er konvergerende. Måle, markere og klippe tre mere seler til samme længde som først.

•Arrange den rektangulær ramme på en flad overflade, så hjørnerne samles som en billedramme. Med en boremaskine og drivende bit, skrue de L-formede stål beslag til de yderste hjørner af rammen, centreret til bredden af leddene. I parentes vil holde rammen sammen, mens du installerer træ hjørne seler. Placer en tømrer square over et hjørne af rammen, tilpasse den med kanter af rammen. Justere positioner af indramning medlemmer, om nødvendigt, til at gøre pladsen hjørne. Gentag, indtil alle fire hjørner er vinkelret.

•Lay træ klammeparenteserne diagonalt på tværs af hjørner af rammen med enderne cut justeret med de ydre kanter af rammen. Skrue seler til rammen med to jævnt fordelte skruer i hver ende af seler. Når alle fire seler er vedlagt, vend rammen.

•Anbring den første og sidste infill planker på rammen, tilpasse deres ydre kanter med yderkanten af stiles. Skrue planker til skinnerne med to jævnt fordelte skruer i hver ende. Knytte de første og sidste planker til stiles med skruer placeret omkring 6 inches fra hinanden. Med de ydre planker i sted, arrangere de resterende infill planker mellem dem, så de er parallelle og jævnt fordelt. Skrue infill planker til rammen med to jævnt fordelte skruer i hver ende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com