Flydende Dam varmeovne

January 29

Damme er slående og usædvanlig Tilføjelser til plænen eller gården, især dem svømme med koi og andre fisk. Men de tager ganske lidt af pleje hvis du ønsker at holde dem kørende og dine fisk i live og sunde. Et produkt du kan overveje at bruge til din Dam, især hvis du bor i et område med strenge vintre, er en flydende Dam varmelegeme.

Grundlæggende

En flydende Dam varmeren er kun som navnet antyder: et apparat, der indeholder et varmeelement, der svæver omkring din have Dam. Varmelegeme, som kan betegnes som en "frigørelse icer", er tilsluttet en strømkilde via en vandtæt kabel. Enhederne kan findes på mange isenkræmmere eller Dam leverandører.

Bruger

Flydende Dam varmeovne, trods deres navn, er ikke designet til at virkelig "varme" vand i din dam. De er beregnet til at opvarme kun et lille område på pond's overflade i løbet af vinteren, når vandet fryser over. Mange er rigget til at tænde automatisk, når vandet når en bestemt temperatur.

Fordele

Flydende Dam varmeovne skabe et hul i isen, som kan udvikle sig over en dam i vinteren. Dette hul giver et vindue for giftige gasser at flygte. Disse giftige gasser kan udvikle som et resultat af rådnende organisk materiale i en dam. Derudover ilt kan gøre sin vej ind i din Dam gennem hullet, at levere fisk som koi med ilt og skabe en sundere Dam.

Dykkede varmelegeme

Dykkede ovne er en anden mulighed. Disse varmelegemer varme det dybere vand i dammen, som kunne være gavnligt at koi og andre fisk men vil gøre meget for at holde isen væk fra overfladen. En kombination af begge typer af vandvarmere er den bedste løsning for at sikre din værdsatte fisk overlever vinteren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com