Sådan foretages fejlfinding af små elektriske motorer

March 8

Sådan foretages fejlfinding af små elektriske motorer

Ikke mange mennesker indser, at elektriske motorer omkring, findes alle i små værktøjer til nogle biler og tog. Elektriske motorer kommer i to grundlæggende typer; split fase og kondensator start. Split fase motorer er almindeligt forekommende i mindre enheder som fans, Save og kontormaskiner. Kondensator start motorer er lidt kraftigere, sørger for mere drejningsmoment under i en opstartsfase, og findes i større maskiner såsom kompressorer, pumper og biler. Fejlfinding af begge typer kræver lignende teknikker.

Instruktioner

•Vacuum fra rammen af motoren samt luftvejene hvis motoren ikke vil starte. Tilstoppede snavs kan forårsage enhed til at køre varm og hindre sig af igangsætning. Rengør alle luft havne, hvis luften kommer ud er svage eller usikre.

•Undersøg enhed for tegn på Rust eller tæring. Åbne boksen conduit i enheden ved hjælp af en skruetrækker og inspicere isolering for forringelse og korroderede terminaler.

•Kontrollér lejerne af motor for smøring hvis enheden er støjende, når du kører eller enheden rindende varmt. Smøre efter ejerens manuel instruktioner.

•Kontrollér enhed for overdreven varme. Forskydning af lejer og dele, overbelastning af motoren og mislykkede komponenter er sandsynligvis synderen. Send motor til en certificeret professionel for inspektion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com