Hvordan & Hvornår skal man høste koriander

March 9

Hvordan & Hvornår skal man høste koriander

Koriander er en cool-sæson årlig urt dyrkes af gartnere rundt om i verden. Anlægget er en slægtning af gulerod og virker udvikler en spiselig pælerod, selv om bladene af planten er almindeligt anvendt som en fødevare-krydderier. Hvis opblomstringer af koriander plante er tilladt at modne og danne frø, er frø kendt som koriander. Dyrkning og høst koriander blade kræver haven grundviden og næsten ingen værktøjer eller udstyr.

Hvordan man høste

Selvom hele koriander planten er spiselig, er bladene almindeligt anvendt som et krydderi i maden. Brug dine negle til at knibe off blad på de vigtigste stilk.

Hvornår skal man høste

Høst af koriander blade som de danner og i løbet af forår og tidlige del af sommeren før planten blomstrer og går til frø. Knivspids bladene i morgen og holde på vand, svarende til en friske afskårne blomster, indtil klar til brug. Denne periode mellem plantning og blomstrende, perioden koriander blade kan høstes, varer ca. to måneder, eller indtil jordtemperaturer varme til ca 75 grader Fahrenheit.

Holde det frisk

Plante adskilt i partier af koriander frø i haven omkring fire uger fra hinanden. Dette sikrer en kontinuerlig forsyning af urten friske fra haven. Endnu vokser et par planter ad gangen er almindeligvis tilstrækkelig som bladene har en stærk smag.

Høst koriander

Nogle gartnere tillade koriander anlægget til at blomstre og gå til frø. Når frøene har slået brun, afbrød hele anlægget på jordoverfladen. Placer planten op og ned i en papirpose og hænge i et tørt område. Som plante og frø fortsætter med at tørre, vil frøene falde og ophobes i bunden af papirpose. Faktisk ud alle tørrede blade og snavs og de resterende frø kan være jorden for koriander.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com