Sådan fjerner kondens i isolerede Windows

January 31

Sådan fjerner kondens i isolerede Windows

Kondens kan bygge på din isoleret windows næsten enhver tid af året. Dog kan dette være et reelt problem i de kolde vintermåneder når temperaturen udenfor er konsekvent lavere end temperaturen indendørs. Overdreven kondens kan føre til andre problemer, såsom skimmel, mug og rådne i dit træ vinduesrammen. Selv isoleret windows kan have disse problemer, hvis du ikke tager sig tid til at fjerne kondens.

Instruktioner

•Drej på et loftsventilator eller bærbar fan nær vinduerne isoleret, der danner kondens. Ekstra luft bevægelsen vil hjælpe med at fjerne fugt.

•Køre den en affugter nær vinduerne isoleret. En affugter fjerner ekstra fugt i luften og kan hjælpe med at fjerne det på overflader som din windows.

•Hold temperaturen i dit hjem reguleres. Når det er for varmt inde og meget koldt udenfor, er kondens mere tilbøjelige til at danne. Indstille din termostat på ca 70 grader Fahrenheit i løbet af vinteren og overlade det der.

•Aftør off kondens fra din windows mindst en gang om dagen. For overdreven problemer, skal du muligvis gøre det flere gange om dagen for at holde fugt under kontrol. Brug absorberende klud til mere effektiv fugt kontrol.

Tips & advarsler

  • Hvis du overvejer at installere en pejs i dit hjem, undgå vent-fri muligheder, hvis du har problemer med kondens på din isolerede vinduer. Disse pejse frigive store mængder af vanddamp, som vil gøre en kondens problemet værre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com