Hvordan at vælge rigtige savklinge til træ

February 1

Så klinger kommer i mange størrelser og figurer, og hver vinge er designet til et bestemt formål. Nogle er bedre egnet til indramning og andre for trim. Nogle er dyre, andre er billig, og du får virkelig, hvad du betaler for. Dem, der køber en billig savklinge normalt fortryde det og gå tilbage til butikken for en højere kvalitet savklinge. Den bedste skæring og mest holdbare vinger har carbide tip. Hver saw kræver en bestemt størrelse blade angivet i sin håndbog.

Instruktioner

•For at skære på tværs af korn bruger en carbide tippet, cross cut savklinge med 60 til 80 tænder. Vinger med flere tænder producere finere nedskæringer. Vinger med færre tænder kan flosse bagsiden af snittet.

•Til skæring med korn, rip vinger er brugt. RIP knive skære mere aggressivt, og en masse magt er nødvendig for at rippe tykt materiale. Hvis et kors skåret blade bruges i stedet for en rip klinge, saven vil arbejde hårdere for at få gennem materialet. En masse ripping under disse betingelser kan beskadige motoren.

•Multi-formål knive bruges til enten rippe eller tværgående brædder, men de vil ikke producere en rigtig fine snit til at installere trim. Disse blade er gode til at bruge i din så for de fleste udskæringer, men du gerne vil mindst en 80-tand savklinge til din finere nedskæringer.

•Thin kerf vinger der bruges, når du ønsker en finere cut samtidig med ripning. Disse vinger efterlade kanterne klar til at plette eller kræve minimal slibning. Nogle tynde kerf vinger har en belægning, som reducerer friktion.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com