Hvad man skal gøre med tulipanløg efter de blomstre

February 1

Hvad man skal gøre med tulipanløg efter de blomstre

Tulipaner er lyse, skålformet blomster, der vokser fra pærer og blomstre i flere uger starter i det tidlige forår gennem sommeren, afhængigt af deres række. Pærer har specifikke plantning krav, men behandling af pæren efter blomstrende varierer afhængigt af sorten tulip, voksende region og haven planer.

Foråret Bloomers

Ifølge Tulip verden, foråret blomstrende tulipaner er vinter hårdfør, og gøre godt i jorden hele året rundt. Efter disse pærer er færdig blomstrende, gartnere bør tillade dem at dø tilbage naturligt, som pærer fortsætter med at samle energi gennem deres blade, længe efter de er færdig med at blomstre.

Sommer Bloomers

Tulip verden stater, at sommeren blomstrende tulipaner er ikke vinter hardy, og kræver særlig pleje i kolde områder. Webstedet anbefaler at gartnere tillade disse tulipaner til dø tilbage naturligt som normalt, så grave op pærer til at gemme i et køligt og tørt sted, i en kasse med jord, indtil udplantningen i foråret.

Haven planer

Fordi tulipaner kun blomstre i foråret og sommeren, vælge mange gartnere at plante stauder oven på dem i deres hvilende periode. Dette udgør et problem, som ifølge havearbejde ekspert Anna Pavord, rådne pærer derefter med overskydende vand og gødning i stedet. Hvis en gartner ønsker at plante nye blomster i stedet, skal de opgrave tulipanløg og gemme dem i en kasse med jord indtil genbeplantning i efteråret eller foråret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com