Sådan Fix din svigermor plante med gule blade

February 1

Sådan Fix din svigermor plante med gule blade

Svigermor plante, mor-in-law's tongue, Hahnii og snake anlæg er alle navne for Sansevieria trifasciata, hård indendørs og udendørs anlæg, der kan overleve gennem en række betingelser. Som gartner siger Jennifer Schultz Nelson af University of Illinois, "Efterladte ikke er det samme som trives." Mens svigermor planter er almindeligvis omtales som uforgængelig potteplanter, kan de opleve problemer, såsom gulning blade, hvis de blev efterladt i dårlige forhold for længe. Forbedring af plantens betingelser vil sandsynligvis bringe dets farve tilbage over tid.

Instruktioner

•Tillad jord til at tørre helt ud mellem vandingerne, som svigermor plante ikke gør godt i fugtige, klamme jord.

•Kør plante tættere til en solrig vindue--mangel på lys kan føre til gul, sygelig udseende planter. Flytte anlægget til den nye placering gradvist over tid, så det langsomt kan tilpasse sig de nye lysforhold.

•Kør plante ud hot, direkte solen hvis gulfarvning er ledsaget af brændt udseende patches. Svigermor planter kan tolerere fuld sol, men hvis de er vant til shadier betingelser, de kan brænde og gul. Genindføre anlæg til den solrige placering langsomt, giver det tid til at justere.

•Overførsel anlægget til en større potte hvis bladene ser overfyldt ud over at være gul. Svigermor anlægget har stærke, hurtigt voksende rødder; mens de kan tåle begynder overfyldte, dette kan indebære, at miste nogle farve.

•Applicer en afbalanceret flydende stueplante gødning under din næste vanding, hvis planten har været i en container i lang tid. Svigermor anlægget kan leve i årevis, selv årtier, og kan bruge op alle næringsstofferne i beholderen.

Tips & advarsler

  • Hvis dit anlæg har udviklet sig til det punkt, at du ikke tror du kan gemme det, kan du prøve at tage et blad skæring fra det for at gøre et nyt anlæg. For at gøre det, finde de sundeste blade og klip fra en 2 - til 3-tommer stykke. Hvis mere end én klipning fra et enkelt blad, markere hvilken ende oprindeligt stod over for jorden, fordi denne ende skal gå i jorden når genplantes. Dyppe den nederste kant af bladet i root-skæring hormon, hvis du ønsker, og plante den i en lille beholder med fugtig pottemuld mix. Holde jord blanding let fugtig, men ikke våd indtil skæring vokser et sundt sæt af rødder.
  • Svigermor plante er kun hårdfør udendørs i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9b til 11. Det er kun i disse steder, at planten kan dyrkes året rundt uden for. Hvis du ikke bor i disse zoner, og du placerer dit anlæg uden for, bringe det indendørs før truslen fra frost.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com