Sådan Design din egen Beach House landskab

February 1

Når beslutte, hvordan at tegne eller designe en strand hus landskab for en tegneserie, billede eller enhver anden form for animation eller tegning, er det bedst at holde de vigtigste elementer i en strandhus--vejr, vand og åbne område--i tankerne.

Instruktioner

•Opret et stort område, hvor huset vil blive placeret. Placere det i et område af sand med høj, flagrende græsser mindst 100 fødder fra vandet.

•Fastsætte hus som en to-etagers hus i naturlige farver som lyseblå eller æggeskal. Oprette en stor veranda, forfra og tilbage på begge historier med hængekøjer og gyngestole. Oprette en række vinduer på huset, så der er en visning og udseendet af frisk luft ind og forlader husstanden.

•Opret element i vejret med en blå himmel, nogle poser under hvide skyer og solskin. Eller nogle beachfront egenskaber er kendt for at være overskyet ofte med kraftig vind. I dette tilfælde føje en grå-blå himmel og lave skyer, med græsser bliver blæst til side for at fremstå som vinden.

•Tilføj vegetation udover de høje græs til beach house landskab, såsom tang, ivy, pelargonier, jasmin, bougainvillea, sumac og day liljer. Træer, der er velkendt for oceanfront områder omfatter daddelpalme tress, palmetto træer, rødt cedertræ, maples og egetræer.

•Medtagelse havet vand i det billede eller grafikelement til at gøre det klart, at det er en strand hus landskab. Vandet kan stadig, styrter ned i land, eller med tidevandet ind eller ud. Opret det en blå grøn, mørk blålig grå eller grønne vand, afhængig af det område, hvor du placerer strandhus (f.eks Florida, Maine, Californien og Oregon).

Tips & advarsler

  • Udforske forskellige beach house designs til forskellige en - og to-etagers modeller.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com