Sikkerhed Alarm Installation Tips

March 10

En sikkerhed alarm kan hjælpe med at holde familiemedlemmer og ejendom sikker. De vil skræmme indbrudstyve og kan selv anmelde brandvæsenet i tilfælde af brand. Sikkerhedsalarmer fungerer kun, hvis de er installeret korrekt. Placeringen af sikkerhed alarmerne er meget vigtig. alarmer installeret et dårligt sted kan afgive falske alarmer. En sikkerhed alarm, der ikke dækker hele ejendommen vil ikke skræmme indbrudstyve væk.

Installere i et beskyttet område

Sikkerhed alarm kontrolpanelet skal installeres i et beskyttet område af huset. En indendørs skab eller små indvendige rum virker bedst. Dette vil give familie medlemmer et sted at skjule, når alarmen går i gang. Kontrolpanelet skal ikke installeres på en placering, som en indbrudstyv nemt kunne komme til og slå fra. Installer ikke tastaturet bruges til at deaktivere alarmen uden for huset. Tyven kunne deaktivere alarmen, før de komme ind i huset, som nederlag formålet med alarm.

Falske alarmer

Falske alarmer vil ske med hver sikkerhed alarmsystem, men der er måder at forhindre den. Installation af en infer-rød sensor alarm for at forhindre falske alarmer. Udlede-rød sensor alarmer opdage kropsvarme og vil kun gå ud, hvis et objekt med en temperatur på 98 grader eller højere træder ind i lokalet. Alarmen vil ikke afsløre dyr eller kæledyr. Installere alarm tastatur på kanten af sikkerhed perimeter at give familiemedlemmer tid deaktivere alarm ved ankomsten til huset. Et tastatur skal installeres på hver dør. Give alle ind i huset koden til at deaktivere alarmen.

Panik knapper

Give ekstra beskyttelse inde i huset ved at installere panik knapper. Disse kan installeres i alle rum. Hvis en indbrudstyv trænger igennem omkredsen og sikkerhed alarm lyder ikke, kan familiemedlemmer inde i huset skubbe panik-knappen. Røgalarmer bør blive installeret i hvert værelse i huset og i områder, der er tilbøjelige til at fyre som et køkken eller utility værelse. Ekstra alarmer kan også installeres i nærheden af beskyttede elementer som illustrationer, kanoner og pengeskabe.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com