Ideer til klubhuse

April 18

Der er lidt mere spændende og fortryllende til barn end en hemmelighed- eller ikke-så-hemmelige--klubhus. Klubhuse giver privatlivets fred, husly og et sted at spille. En baggård kid's klubhus behøver ikke at bryde budgettet. Der er mange gør det selv-ideer til klubhuse. Bygge et klubhus sammen kan være en rigtig god weekend projekt for hele familien.

Treehouse klubhus

Treehouses har brug for en robust træ med grene, der vil støtte en platform. Endnu bedre, kombinere træ støtte med robuste dæk indlæg til sikkerhed.

Platform klubhuse

En simpel "hus" bygget på en platform kan være dobbelt sjovt, yder play plads under struktur og en privat klubhus åbnes af en stige.

Levende Teepee klubhus

En populær baggård klubhus stil er en levende tipi. Understøtter dannes med bambus pæle eller haven stakes. Morgen herligheder, pole bønner eller andre hurtigtvoksende klatring vinstokke leverer vægge og tag.

Midlertidig klubhuse

En picnic bord eller gårdhave sæt kan nemt blive en midlertidig klubhus. Bare dække det med et stort ark, der falder til jorden på alle sider. For mere permanente sjov, opbygge en ramme ved hjælp af PVC rør eller 1 x 1 stakes og dække med et skræddersyet vinyl eller klud "hus."

Pakning kasse klubhus

En brugt emballage pakkasse eller apparatet boks kan blive et kid's klubhus med meget lille indsats. Skåret døre og vinduer med en hobbykniv, dekorere ydersiden med maling eller selvklæbende papir og voila! Instant klubhus.

Boligtekstiler Kids klubhuse

Børn behøver ikke meget i vejen for indretning at gøre et klubhus sjovt. Sofa puder giver siddepladser, en gammel dug bliver et gulv og en robust papkasse kan blive omdannet til en tabel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com