Sådan holder en Pool ren med ingen Pool feje

February 2

Sådan holder en Pool ren med ingen Pool feje

At holde en swimming pool ren høj grad bidrager til sundhed og generel tilstand af vandet. Snavs eller snavs venstre inde swimmingpools forårsager uklart vand, farvning og skader pool udstyr over tid. Pool fejer fjerne automatisk snavs og mindre snavs fra en pulje uden behov for manuel arbejdskraft. Fejer er dyre, men, og de samme rengøring resultater kan opnås ved pool ejere. At holde en pool indebærer rene uden en pool feje brug af manuel børstning og støvsugning udstyr samt anvendelse af rengøringsmidler.

Instruktioner

•Sæt et pool blad net på en stang og køre det på tværs af oversiden af puljen vand. Fange så meget flydende vragrester i bladet net som muligt og fjerne det fra poolen. Fortsæt, indtil ingen vragrester er stadig på poolen overfladen.

•Sæt en pool børste til en pæl. Skrub gulvet og sider af poolen overfladen med børsten. Flytte løs snavs på pool bunden til et centralt område at gøre for lettere fjernelse.

•Saml en swimming pool vakuum og sænke det i bassinvandet. Rulle det vakuum hovedet langsomt over gulvet i poolen til at støvsuge op udlignede ud løst snavs. Hvis snavs bliver ophidset og flyder op i bassinvandet, tillade pool at hvile et par timer før du genoptager støvsugning.

•Measure 3 ounce af pool clarifier i en beholder. Hæld dosering fra beholderen i pool's vand direkte. Cirkulere pool vand med filter og pumpe et par timer til at give den kemiske tid til at flytte rundt i poolen. Vand klaringstanke holde partikler i vandet fra frit flydende, giver mulighed for klarere vand.

Tips & advarsler

  • Anvende clarifier til swimming pool vand en gang om ugen for at holde vandet fra uklarhed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com