Hvordan man opbygger en Split jernbane Post Gate

February 3

Hvordan man opbygger en Split jernbane Post Gate

Split-rail hegn er traditionelle barrierer til at omslutte yards og græsgange. De er dekorative, men også effektiv i indeholdende store dyr. Ligesom enhver hegn behøver de gates for adgang og kabinet. Nogle virksomheder, der sælger split-rail hegn også levere færdige gates i forskellige bredder og stilarter. En gate er dybest set en rektangulær ramme med en form for styrke og mod, og en boligejer kan lave sin egen porte med lidt kreativitet og byggeri viden.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at bestemme bredden og højden af din split-rail gate. Det vil påvirke dine beslutninger på framing og afstivning--jo større gate, mere støtte skal du. Hvis dit hegn ikke allerede har ende indlæg til en port, skal du indstille dem. Der involverer at grave et hul til en dybde omkring en tredjedel højden af dine hegnspæle og indstilling af indlæg i beton. Sørg for indlæg er lige, plumb og solid.

•Build en rektangulær ramme til at passe dimensionerne af din gate åbning, tillader en tomme eller to på hver side for hængsler og låse. Bruge større skinner for de opretstående sider--normalt den samme størrelse som din gate indlæg - og tilføje nogle Kors skinner. Antal, størrelse og placering af cross skinner vil afhænge af størrelse og stil af din gate--mindst to og måske tre eller fire. Du kan bore huller i din side indlæg til at holde de cross medlemmer eller blot søm dem på plads med stærk galvaniseret søm. Sørg for at din ramme er firkantet.

•Installer cross-bracing. Igen, dette er et spørgsmål om gate størrelse og stil. Nogle længere gates bruge diagonal afstivning på modsatte sider af porten med trekantede toppe overfor én side op når den anden er nede. Nogle porte bruger en opretstående bandage i midten, med diagonal seler på enten side, fra gate bunden til toppen af center skinne, naglet til vandrette korset skinnerne. Dette er en nem og attraktive mulighed; for en virkelig bred port, kan du bruge to lodrette seler med to sæt af diagonal seler.

•Tilføj hængsler og låsen. Bruge galvaniseret eller andre weatherproofed hængsler til at forhindre rust: mindst to og helst tre til en højere gate. Få de stærkeste hængsler kan du købe--en split jernbane gate vil være tung-- og montere dem med stor forsinkelse bolte som skrue i stillingerne. Nogle hængsler kommer med et center pin kan du fjerne for hængsel installation; andre bruger en fast pin, der monterer til uden for post, med en cirkulær element, som glider over stiften. Låse kommer i flere stilarter--vælge en, der vil sikre din gate mod vind eller bump fra mennesker eller dyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com