Hvad afskrækker egern?

February 3

Hvad afskrækker egern?

Afskrække egern fra din ejendom er ikke svært, hvis du lære måder at forhindre dem i at klatre træer, pæle og ind i dit hjem. Egern tygge åbninger under tagskægget og i sidespor til at skabe et sted for deres reder. De tygge på isolering, efterlader et rod og gnave på ledninger, som er farlige.

Detering egern på træer og pæle

Installere metal kraver--egern bafler--rundt om træer og elektriske poler. De er 2 fod bred og fungerer bedst når installerede 6 fod ned jorden. De metal kraver er tilgængelige på hjem forsyning og isenkræmmere. De kommer med ledninger og fjedrene, der tillader træet at fortsætte vokser samtidig beskytte bark fra skader.

Home afskrækkende metoder

Egern indtaste dit hjem gennem åbninger de oprette ved at gnave. De får i mellem vægge, i skabene og loftsrum rum. Ofte, når den afskrækkende virkning er på plads, er egernet fanget inde, så sæt egern fælder til at slippe af dem før mere skade opstår eller de dør inde, at skabe en offensiv lugt. Dække åbninger til dit hjem og andre strukturer på din ejendom med en tung 0,5 trådnet. En anden mulighed er at installere en-vejs døre, så enhver egern inde kan undslippe men ikke genindtræde. Dække åbninger med en 18-tommer lang sektion af PVC-rør, der er 4 inches i diameter. Sted rør med en 45-graders vinkel over åbningen til at afskrække egern. Indskrive jeres hjem fundament regelmæssigt for åbninger eller slidte caulking og reparere områderne lige bortrejst.

Elektrisk ledning afskrækkende

Egern er dygtige til rejser over nytte ledninger. Dette tillader dem at hoppe op på dit tag og ind gennem loftet. Snitte én side af en let plast rør, der er 2 fod lange. Spred det åben nok til at placere over wiren og Gentag dette i flere steder. Når røret er på plads og egernet rejser over det, røret spins og kaster dyret til jorden. Check med din utility selskab, som kan have andre muligheder, det kan installere.

Forebyggende præventive metoder

Trimme træer i nærheden af dit hjem eller andre strukturer på din ejendom. Beskæring dem, således at de er 6-8 fod fra bygningen forhindrer egern i hoppe på dit tag. Ved hjælp af polybutenes i nærheden af indgangen til dit loft eller brændende lys også afskrækker dem fra at komme ind.

Bird House afskrækkende

Hvis dyrene stjæle fugl foder og skræmme væk jeres fjedrede venner, prøv at give egern en mere attraktiv fødekilde, at de nemt kan få adgang til. Søm eller wire en øre af majs på en hegnspæl eller træ i en placering væk fra feeder. Kombinere en frastødende feed tilsætningsstof, der indeholder capsicum fugl feed afskrækker egern, men peber ikke frø-spiser fugle. Saflor frø er et andet alternativ, fordi egern ikke spiser sådan. Sæt fuglen feeder 7 fødder til 8 fod fra nærliggende træer eller hegn. Placer den på en stang, der er mindst 5 fod høje til at forhindre egern adgang til mad. Egern bafler er nyttige omkring polakker, der understøtter fugl huse så godt, eller du kan købe egern-bevis fugl foderautomater.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com