Sådan bruges et tæppe renere & damper

March 12

Et tæppe renere og damper bør anvendes på dine tæpper mindst én til to gange om året, og endnu mere ofte når du har kæledyr og små børn i hjemmet. En regelmæssig vakuum indsamler grundlæggende snavs og oprustning, men et tæppe renere og damper tilføjer også en dyb rengøring og desinficering element, der vil dræbe bakterier og fjerne fast på snavs fra dine tæpper.

Instruktioner

•Pour varmt vand og eddike i flydende canister rum af tæppe renere og damper indtil du nå linjen fyld. Brug forholdet en kop eddike pr. en gallon af varmt vand. Eddike vil give en grundig rengøring, desinfektion og desodorisering til tæppet.

•Tilføj én tbsp. af vaskemidler til flydende canister rum pr. en gallon af varmt vand. Du kan være fristet til at bruge mere, da dette synes at være en lille mængde vaskemiddel; Dette er imidlertid det mest effektive forholdet, når rengøring tæpper. For meget sæbe vil bosætte sig i tæppe fibre og efterlade en tyk rester.

•Drej på tæppe renere og damper, og tillade damp til at begynde udsendelse fra enheden. Dette vil tage et par minutter.

•Køre den damper over tæpperne meget langsomt. Du skal bruge denne renere en smule anderledes end en hurtig afvikling af vakuum, som du har brug at give tid til damp og rengøringsmidler til at trænge ind på tæpperne.

•Træk damprenser i den modsatte retning efter rengøring første gang. Dette giver mulighed for alle vinkler af tæpper til at modtage en grundig rengøring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com