Kan jeg tømme min glasfiber Pool?

March 12

Glasfiber pools er populære baggård underholdning centre. I de fleste tilfælde er de billigere at installere og vedligeholde end traditionelle konkrete swimmingpools. De er mindre tilbøjelige til at revner end beton og vil tolerere en større pH interval så godt. I de fleste tilfælde, kan du rense en glasfiber pool uden behov for tømning. I tilfælde hvor tømme swimmingpoolen er den eneste mulighed, udvise ekstrem omhu.

Jord

Dårligt forankrede puljer kan flyde eller spænde. Glasfiber pools er designet til at være dimensionsstabil stabil når begravet i jorden og fyldt med vand. Pool producenter regne vægten af vandet på indersiden af pulje til at modvirke vægten af jorden og vandet på siderne og bunden af de udgravede hul. At fjerne vand fra poolen efterlader kun et tyndt (normalt mindre end 1 tomme tyk) lag af glasfiber til at holde vægten af jorden omkring og støtte i puljen. At fjerne støtte vægten fra puljens interiør kan medføre buler eller revner i siden af poolen. Dette er en særlig fare i områder med løs sandjord.

Vand

Grundvandet er et andet element, der kan skade en drænet pool. I områder med høj vandspejlet, eller i perioder med kraftig regn, kan vægten af vandet i jorden omkring poolen deformere sider eller bunden af glasfiber shell. Vand søger sit eget niveau. En pool med en 8-fods dybde i jorden hvor grundvandet er på 6 fod vil have en betydelig mængde af pres, der udøves over hele bunden overfladen af puljen.

Andre overvejelser

Pool vand indeholder en betydelig mængde af kemikalier. Dræne pool vand på jorden eller i en spildevand eller septiktanke system kun efter nøje overvejelse og/eller samråd med lokale reguleringsorganer. Betydelige mængder af klor kan beskadige græsplæner og septisk systemer. Kontakte kommunen før påfyldning storm afløb eller spildevand linjer med kemisk behandlet vand.

Professionel Assistance

Installation, entreprenører kan være i stand til at tilbyde rådgivning og bistand, når der ikke er noget alternativ til at dræne en pool. Indvendige strukturelle afstivning kan være en mulighed i områder med løs jord. I områder med høj vandspejlet, kan midlertidig brønde eller permanent standrør være muligheder. Leje forsikrede, vil professionelle entreprenører til at forhindre unødig skade koste mindre end at erstatte poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com