Hvordan man ser efter stedmoderblomster

February 5

Hvordan man ser efter stedmoderblomster

Mange gartnere omfatter stedmoderblomster i deres landskaber på grund af lyse farver og slående "ansigt" eller sort design i midten af blomsten. Pansies dyrkes både sommer og efterår, fra frø eller stiklinger. Caring nemlig Stedmoderblomst er ikke svært, men tendens til at det og forsyne det med hvad det behov er afgørende for dens succes og sundhed. Med en smule af TLC, kan din stedmoderblomster vokse til at være sunde, smukke og langvarige.

Instruktioner

•Tag nogen brugt knopper eller blade fra Stedmoderblomst. Trække på døde blomster og blade forsigtigt, og de bør komme ret off. At fjerne blomsterne tillader Stedmoderblomst omdirigere sin energi til at skabe nye blade og knopper, i stedet for forsøger at støtte knopper, der er allerede døde.

•Kapacitet Stedmoderblomst når jorden ser tørt. Sæt fingeren i jorden omkring stedmoder til at bestemme, hvis vanding er påkrævet. Hvis din finger kommer ud med jord på det, er jorden tilstrækkeligt hydreret. Hvis din finger er tør, behov dit Stedmoderblomst fugt. Hæld vand på jorden, indtil snavs ikke længere accepterer vandet.

•Tag ukrudt at spire op omkring planten. Ukrudt vil bruge op i jorden næringsstoffer og gøre din have ser untended. Placer en smør kniv eller lignende objekt nedenunder weed at lette fjernelse. Fjerne Ukrudts rødder så godt, eller ukrudt sandsynligvis vil vokse tilbage.

Ventilationsspalteåbningerne tjekke din stedmoderblomster for tegn på sygdom. Gule blade på stedmoderblomster er typisk vejledende for root rot, som er en forkrøblede eller væksthæmmede udseende. Gul, brun eller rød steder på planten er ofte tegn på leaf spot, mens pulverformige indskud på den Stedmoderblomst blade og blomster kan være et symptom på mug. Produkterne findes til at behandle disse spørgsmål, eller stedmoderblomster med disse problemer kan kasseres.

•Undersøg din stedmoderblomster for bugs. Bladlus skabe en forkrøblede eller deforme look til en Stedmoderblomst, og snegle tygge på plantens blade og stængler natten. Spider mider forårsage plantens blade bliver gule og falder af. Fjerne de ulovlige væsner fra planten med pincet og flytte dem, eller dække dem i kogende vand.

•Fertilize din Stedmoderblomst med en afbalanceret produkt lavet for sådanne blomster, såsom en 5-6-5 formulering. Mange gødning anvendes en gang om måneden – check etiketten for anbefalinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com