Den bedste gødning for savtakket egetræer

March 13

Den savtakkede eg (Quercus acutissima) er hjemmehørende i Korea, Kina og Himalaya-regionen, men vokser ganske godt i USA Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 6 til 9. Modne højde af omkring 50 fod er sawtooth oaks mellemstore træer med brede, sprede blad baldakiner giver god skygge om sommeren. Træet producerer mange lange, strittende agern, at nogle dyr, specielt rådyr, finde velsmagende. Savtakket oaks kræver lidt vedligeholdelse i den hjem landskab.

Beskrivelse

Savtakket oaks har aflange eller lance-lignende blade op til 7 inches lang. Træet får sit navn fra de lille serrations, ligesom en sav tænder, langs kanten af de blanke grønne blade. Træets baldakin spreads omtrent lige så bred som træet er høj og er pyramideformet eller afrundede form med moderat tætte grene. Den dybt furet bark er grå til brunlig grå.

Gødning

Såler for de fleste skadedyr og sygdomme, sawtooth eg tolererer af en bred vifte af jord og klimaforhold. Træet vokser bedst i veldrænet, sure-jord, og sjældent behov gødning. Boligejere kan anvende en komplet gødning hver 2 år for at holde deres savtakket oaks robust, ifølge Gartner Ronald C. Smith fra North Dakota State University landbrug Department. Komplet gødning indeholder mindst nogle kvælstof, fosfor og kalium, repræsenteret af numre på etiketten. 10-10-10 gødning, indeholder f.eks 10 procent kvælstof, fosfor og kalium, så det er et komplet gødning.

Anvendelse af gødning

Anvendelse af gødning i løbet af foråret. Sprede gødning jævnt i en cirkel ud til linjen drop, men ikke tættere end 2 fødder til stammen. Drop linje er den fjerneste punkt på som vand drypper fra bladene. Hvis unge træer har brug for en mikronæringsstoffer boost til at hjælpe dem med at vokse, anvende en Blandtegning spray. Altid Følg pakke retninger for at undgå over befrugtende og beskadige træet.

Bruger

Ifølge University of Floridas Institut for fødevarer og landbrugs Sciences hjemmeside, kan sawtooth oaks anvendes til skygge træer, som modellen beplantninger eller naturalizing i skov haver giver husly og mad til dyreliv. Træets rødder bryde ofte jorden endnu flere fødder fra træet, så plante ikke savtakket egetræer nær fortove, veje eller indkørsler.

Fun Fact

For et egetræ er den savtakkede hurtig avleren. Unge træer kan nå 30 fod i højden i 15 år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com