Sådan installeres en vask, der hænger på væggen

February 6

Sådan installeres en vask, der hænger på væggen

Vægmonterede håndvaske sidde mod væggen uden noget støtte deres vægt nedenunder. Da en væghængte vasken ikke har et kabinet, virker det godt i badeværelser eller andre områder med begrænset plads. Hver fabrikat og model af vægmonteret dræn har sit eget sæt af instruktioner. For de bedste resultater, altid følge de instruktioner, der følger med vasken. Før du kan installere den nye vasken, skal du fjerne den gamle én.

Instruktioner

•Klippe væk drywall hvor den nye vasken vil gå med en hobbykniv og fjerne det fra væggen. Sikre en 2 af 6 bestyrelsen til studs med 3-1/2 tommer galvaniseret søm. Dette er den understøttende blok, der vil bidrage til at støtte vasken.

•Dæk hul i Gipsvægge med panelet reparation. Sikre panelet i sted med flere drywall negle. Placer drywall bånd langs kanten af hele panelet. Sprede drywall sammensatte over panelet hele reparation og ud flere inches fra panelet med en spartel. Lad den reparerede drywall tørre helt, derefter sand den glatte overflade.

•Hold vasken Monteringsplade til væggen hvor du vil installere vasken og markere hullerne med en blyant. Kontroller, at de omhandlede varemærker er placeret på den 2-af-6 du installerede i trin 1. Brug en boremaskine til at bore de lag huller du tidligere har markeret.

Uddelingen vasken Monteringsplade til væggen ved at skrue lag skruer gennem udpegede hullerne på monteringspladen og huller du tidligere boret. Kontroller, at monteringspladen er niveau ved at fastsætte et niveau på toppen af pladen.

•Skub væg-mount synke ned i monteringspladen, indtil det klikker på plads. Monteringspladen vil holde vasken stramt mod væggen.

•Tilslut P-fælden til afløb ved at stramme slip møtrikkerne med en skruenøgle. Sikre vandforsyning til afspærring ventil ved at stramme møtrikkerne på vandforsyning med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Læse altid og følge fremstiller anbefalede instillation instruktioner inkluderet i drywall reparation kit og afløb samling.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com