Identifikation af en ko Oak Leaf

February 7

Identifikation af en ko Oak Leaf

Ko eg, også kendt som sump kastanje eg eller kurv eg, har blade, der nemt kan identificere den. Træet er et medlem af familien hvid eg og har brede, frodige blade, der giver rigelig skygge. Træet er fundet vokser naturligt fra New Jersey til Florida og Illinois og Ohio.

Figur

Ko oak leaf har en omvendt ægformede form, hvilket betyder, at det har et æg form og tillægger gren på sin smalle ende. Ko oak leaf bredeste del er i midten. Toppen af blade, på sit sted, er afrundede. Langs kanterne af bladet er mange jævnt fordelt bølget tænder.

Størrelse

En ko oak leaf er typisk overalt fra fire til ni inches i længden. Leaf spænder fra tre til fem inches i bredden, med det bredeste område i midten. Stokken, der forbinder bladet til træet er normalt omkring en tomme lang.

Farve

Ko oak leaf er mørk grøn og skinnende. Bunden af bladet er en mattere og lysere nuance af grøn, optræder næsten hvid. I løbet af efteråret viser ko oak leaf en dyb blodrød. Bladene falder og træet er nøgne om vinteren.

Tekstur

Toppen af ko oak leaf er glat. Underneath, føles bladet mere sløret end glat.

Nødder

Nødder ledsager bladene på en ko eg er agern. Agern er fundet parvis. De har lange stængler nåede omkring to og en halv inches. Agern har skællende toppe beklædt med fine hår. Stor skål toppen tager oppe omkring en tredjedel af agern. Acorn, selv er temmelig store også, bliver en tomme til en og en halv inches lang. Møtrikken er en gul til lys brun farve. Det tager 85 af disse ko eg agern til at gøre et pund. Træet fik sit navn fordi køer kan lide at gnaske på agern, den producerer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com