Hvordan at reducere, genbruge, & genbrug husholdning cykler

February 8

Cykler kan være ejet af flere medlemmer af din familie. Ofte er cykler ganske enkelt forladt ubrugt, i en garage eller kælder, når et barn er vokset fra det eller en voksen stopper med at bruge det. Dette er ikke et effektivt resultat. Du kan reducere mængden af cykler, der er smidt ud eller venstre for at indsamle rust og støv, ved at lade cykler, der stadig fungerer får genbrugt af en anden. Selv om en cykel er ikke længere funktionel, har du stadig mulighed for genanvendelse.

Instruktioner

Kil antallet af husholdningernes cykler, der er smidt ud eller er ikke længere brugbart ved at gemme cykler i et rent, tørt område. Fugtige områder som kældre, kan forårsage rust, og når cyklerne er tilbage i en garage med andre elementer, der er stablet rundt eller ovenpå, cykler kan blive for beskadiget til reparation.

•Få brudt cykler repareres at medvirke til at reducere antallet af cykler, der er smidt i papirkurven og reparere dem, kan stadig bruges med nogle mindre reparationsopgaver. Hvis du ikke har ekspertise til at foretage reparationer selv, kan enhver lokal cykel butik gøre dem for dig.

•Donate husstand cykler, der er anvendelige men der har været vokset. Velgørende organisationer, Genbrugsbutikker, community Centre og ikke-profit organisationer har alle programmer, der accepterer brugte cykler. Disse cykler vil blive genanvendt af børn og voksne, der ikke har råd til deres egne.

•Tag brudt og unsalvageable cykler til genbrug. Nogle lokale genbrugspladser acceptere metal og gummi, som begge findes typisk på cykler. Visse samfund tilbyder også curbside genanvendelse programmer for emner som metal. Kontakt din lokale regering at finde ud af. Hvis du ikke kan finde andre steder, acceptere lokale motorcykelforretninger ofte beskadiget cykler til brug for dele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com