Hvordan man dyrker Philodendron Monstera udendørs

February 8

Monstera deliciosa, også kaldet split-blad philodendron, er en vining, tropiske frugtbærende plante med store, læderagtige, dybt fligede, mørkegrønne blade. Hardy til US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10b gennem 11, udendørs vokser den også i zoner 9b og 10a med beskyttelse fra den lejlighedsvise kulden snap. Monstera er vokset som en stueplante i koldere klimaer, men kan flyttes udendørs i de varmere måneder. Det kan endda producere frugt i områder med lange voksende sæsoner.

Instruktioner

Vokser i jorden

•Vælg en plantning spot i heavy til medium skygge, helst under en stedsegrøn skygge træ som en live oak. Monstera er en klatring plante, så hvis en lille plante er placeret tæt på stammen, det kan være uddannet til at vokse op i træet.

•Tag planten fra beholderen, og løsne bunden rødder, især hvis de vokser i en cirkel i bunden af gryden. Skære gennem rødderne på fire sider af rodklumpen fra top til bund med en skarp kniv til at tillade rødder til at sprede.

•Dig en hullet to gange diameteren af og 3 tommer dybere end rodklumpen. Fyld hullet med vand og lad det i blød i.

•Sæt nok komposteret gødning i bunden af hullet til at hæve planten, så toppen af rodklumpen er niveau med toppen af hullet. Placer planten i hullet. Fyld hullet halvvejs, skiftevis 1-tommer lag af kompost med de oprindelige jord.

•Brug håndtaget af skovlen, stikke rundt i ekstra jord og gødning at fjerne luftlommer. Fyld hullet med vand, og udfylde resten af hullet i lag, mens vand iblødsætning at holde luft lommer fra formning. Refill med vand under denne procedure som nødvendigt. Drys en kop Epsom salte omkring plante og vand i brønden. Tilføje 3 inches af muld til at bevare fugten og forhindre ukrudt.

•Kapacitet, tre gange om ugen i to uger og to gange om ugen i to uger. Derefter befrugte med en all-purpose gødning højt kvælstofindhold. Vand en gang om ugen derefter for hver uge er der ikke en tomme af regn. Befrugte en gang om måneden fra marts til oktober.

Dyrkning udendørs i Potter

•Sæt dine potteplanter Monstera udendørs i en stærkt nedtonet placering efter natten temperaturer er konsekvent over 50 grader. Vælg et sted, hvor det vil have plads til at sprede.

•Fertilize plante månedligt med gødning angivet for frugter og grøntsager, hvis du ønsker frugt. Befrugte med en all-purpose flydende gødning, hvis du voksende plante kun for løv. Vandet når den øverste tomme af jorden er tør. Må ikke over vand.

•Spray din Monstera ofte med en fin tåge af vand. Spray ikke under den varmeste del af dagen, da dette kan beskadige blad. Brug ikke blad skinne, så det stopper op spalteåbninger på bladene og kan forårsage blad død.

Tips & advarsler

  • Monstera har ingen specifikke skadedyr og er relativt skadedyr gratis. Hvis skadedyr såsom mealybugs angreb, de kan håndteres let med insekticid sæbe.
  • Monstera har dårlig salt tolerance og kun moderat tørke tolerance.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com