Sådan fjerner kobber sulfat fra vand

February 8

Kobber sulfat bruges i nogle produkter, der sælges for at fjerne alger fra swimmingpools. Dette kemikalie kan plette pool overflade og forårsage uklarhed i vandet. Den bedste løsning til at undgå disse bivirkninger af kobber sulfat i fremtiden er at bruge en algaecide, der ikke indeholder kobber sulfat. Hvis din pool i øjeblikket indeholder kobber sulfat, kan du fjerne det ved hjælp af en enkel procedure.

Instruktioner

•Test vand i din swimming pool ved hjælp af en pool kemi test kit til at bestemme hvor højt niveauet kobber sulfat er. Sørg for at det kit du køber indeholder en test for kobber sulfat. Følg instruktionerne på kit for test niveau af kobber sulfat.

•Tilføj en chelatdanner til vandet i en mængde pr instruktionerne på etiketten i henhold Gruppestørrelse og niveau af kobber sulfat, der er til stede. Chelatdanner vil binde med kobber sulfat og gør det muligt at blive båret væk i pools filtreringssystem. Chelatdanner sælges i flydende form og kan købes billigt fra en pool levering butik. Din lokale pool butik vil give dig vejledning for at købe de rigtige kemiske at fjerne kobber sulfat fra dit vand. Håndtere det med samme omhu, som du ville enhver anden pool kemiske.

•Tillad chelatdanner til at cirkulere i poolen i flere timer. Test vandet igen og hvis kobber sulfat er stadig til stede på et højt niveau, tilføje flere af chelatdanner og lad det cirkulere.

Tips & advarsler

  • Købe et kit, der indeholder kobber sulfat test fra din lokale pool levering selskab.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com