Høj-espalier Cordon System for Grapevine vokser

February 9

Høj-espalier Cordon System for Grapevine vokser

Høj-espalier cordon system grapevine voksende bruges med mange sorter af indiansk eller hybrid amerikanske sorter, såsom Concord eller Niagara druer. Et par af vigtigste Stokke af anlægget er uddannet til at vokse ud langs en wire kører flere fødder

over jorden, med frugtbærende grene lov til at hænge nedad fra de understøttede Stokke. Høj-espalier cordon system har et par vigtige fordele for kultivarer, der foretrækker denne vækst retning.

Høj-Cordon espalier uddannelse

En høj-cordon espalier har en top wire, der er normalt mindst 48 inches over jorden. Vin er uddannet til at vokse til den øverste ledning. En "cordon" af en grapevine er en valgte vigtigste gren, der vokser direkte fra den vin trunk. I en høj-cordon system, cordon er uddannet langs den højeste wire på tremmer, og dens grene og grape klaser får lov til at hænge under den. Ekstra ledninger kan være til stede mellem cordon og jorden at muliggøre sikring af grene og for at forhindre vind skader.

Sorter

For high-cordon systemet til at arbejde, skal anlægget være en sort af en naturligt hængende eller hængende arter. Typisk dyrkes amerikansk sorter såsom Concord druer og amerikansk-fransk hybrider såsom Niagara på denne måde. Sorter, der har træagtige vinstokke, der foretrækker vokser lige op, såsom Chelois og Vignoles, vil kæmpe mod en høj-cordon system, og kan blive dræbt eller beskadiget.

Nem vedligeholdelse

Høj-cordon system af espalier vinstokke giver en gartner eller vingård ejer at nemt kontrollere vinstokke for skader, sygdom og skadedyr. Beskæring af vinstokke er en simpel affære, som i slutningen af hver sæson Gartneren kan simpelthen snip vin tilbage til sin cordon til overvintring. Systemet sikrer også, at vin og druemost klaser er op fra jorden, utilgængeligt for de fleste skadedyr.

Forbedret afgrøde udbytte

Høj-cordon system forbedrer luftstrømmen omkring vin, og giver mere sollys at nå vin, end det er muligt med andre voksende systemer, som overlapper i pergolaer eller holdere. Øget sollys betyder mere frugt udbytte pr. vinstok, og bedre luftgennemstrømning giver en vingård at bruge færre pesticider og fungicider pr. sæson, at mindske omkostningerne og forbedre frugt kvalitet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com