Making kabinetter Look hvidkalkede

February 9

Making kabinetter Look hvidkalkede

Hvidvaskning er en proces, hvorved maling anvendes på træ, hvorved der skabes en hvid, transparent belægning på træ. Denne proces er afsluttet gennem forskellige trin af forberedelse og efterbehandling, som vil producere en "hvidvaskning" påvirker. Du kan hvidtekalk din frysere, uanset din erfaring, i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Sand træ med 60-grus sandpapir for at fjerne gamle maling. Udfylde revner og huller med træ fyldstof, og lad det tørre i 30 minutter. Sand træ yderligere med 80 grus sandpapir knyttet til en rystepudser.

•Paint kabinetter med hvid latex maling. Påfør tre lag af maling, så kun 15 minutter af tørretid mellem frakker. Når 15 minutter har vist sig efter hver frakke, tør over maling med en fugtig bomuldsklud. Sørg for, at rag ikke er dryppende våd men våd nok til at tynde malingen på overfladen af kabinetter, afslørende træets årer. Gentag denne proces efter hver frakke.

•Tillad det sidste lag af kalk til tørre i seks timer før du fortsætter. Hvis der er hvide områder, der er for mørkt, let sand dem med 220 sandkorn sandpapir. Gnid tørret malingen med #0000 ståluld. Gnid langs træets årer ikke imod. Fortsætte gnide indtil overfladen er glat.

•Spray på tre frakker af mat-finish klarlak. Tilføje finish til en elektrisk sprøjten. Hold sprøjten 12 til 16 inches væk fra kabinettets overflade, og spray fra venstre til højre i stedet for op og ned. Tillad 30 minutter af tørretid mellem frakker, og gnid overfladen med #0000 ståluld mellem frakker, så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com