Hvordan til at befrugte Dracaena Fragrans

February 10

Dracaena fragrans er det botaniske navn for majs plante, en art af busk indfødte til de tropiske skove i Afrika. Arten er almindeligt dyrket som en stueplante for sin attraktive treelike figur, der består af en 5 - til 10-foot-tall woody trunk toppet med blanke grønne, sværd-formede blade der overfladisk ligner blade af majs eller majs. Dracaena fragrans kræver lidt pleje og vil trives under tørre, lav lysforhold. Men lys årstidens befrugtende vil fremme mere kraftige vækst og skabe en sundere og længere-levende plante.

Instruktioner

•Kapacitet Dracaena fragrans plante dybt med en vandkande dagen før befrugtende det. Fugtes jorden jævnt ved at hælde vand i gryden i små intervaller. Stikke en finger i jorden for at sikre fugten strækker sig ud over en 3-tommer dybde.

•Indstil mængden af gødning behov ved at observere hvor meget lys Dracaena fragrans plante modtager. Bruge mindre gødning, hvis anlægget modtager svag belysning og meget mere hvis den vokser i lyse omgivelser.

•Applicer 20-20-20-forholdet flydende gødning halvere mængden af fabrikanten anbefalede. Anvende halvdelen af den anbefalede mængde til planter i lys og en fjerdedel det anbefalede beløb for planter i svagt lys. Hæld gødning blandingen rundt i bunden af anlægget, 1 tomme fra bunden af stammen.

•Kapacitet gødningen i til at distribuere det blandt rødderne. Vand i 1 - til 2-kop ad gangen, så hver tilvækst i blød i helt før du anvender næste.

•Fertilize Dracaena fragrans plante igen en til to måneder efter den første fodring. Feed planten ikke mere end to gange om året at holde overdrevne salte fra akkumulere i jorden.

Tips & advarsler

  • Skylle overskydende salt fra jorden hvert andet år ved at hælde store mængder vand ind i puljen og lade det løbe. Flushing, eller udvaskning, jorden kræver 20 kopper vand for 6-tommer gryder og 40 kopper vand til 12-tommer gryder.
  • Undgå fodring Dracaena fragrans planter ældre end 5 år.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com