Hvordan til at befrugte søde løg grøntsager

March 17

"Kelsea sød Giant" løg er en sort af hvide globe løg avlet for deres store størrelse og mild sød smag. Ifølge Texas A & M University kræver alle løg frugtbare og afbalanceret jord for optimal vækst, smag og holdbarhed. Begge befrugtning af jord inden plantning, samt overflade programmer i løbet af vækstsæsonen, anbefales til peak produktion. Befrugtning kan komme i form af organisk eller syntetisk produkter, eller en kombination, der passer til dine præferencer.

Instruktioner

•Forstærk jordens frugtbarhed økologisk, før plantning din løg sæt, af tilling en 4 til 6 - tommer lag af kompost eller alderen gødning, eller en kombination af to ind i top 6 til 8 inches af jord i plantning sengen.

•Tilføj en langsom frigivelse granuleret gødning i plantning jorden, igen, dyrket i top 6 til 8 inches af jord. Bruge et produkt med et garanteret analyse 16-16-8-eller 10-20-10, ved hjælp af 1/2 pund for hver 100 kvadratfod af jord.

•Fertilize overfladen af jorden i løbet af vækstsæsonen med nitrogen rige, quick-release gødning. Anvendelse som en side dressing engang i slutningen af foråret eller forsommeren, men ikke senere. Bruge et produkt med et garanteret analyse af 21-0-0. Følg produkt etiket retninger, men højst en dosering på 1-pund for hver 200 kvadrat fødder plantet jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com