Sådan fjerner tyggegummi fra flise

March 17

Sådan fjerner tyggegummi fra flise

Ligegyldigt hvor hårdt du prøver, eller hvor godt du lære dine børn, sandsynligheden for tyggegummi ender i stå et eller andet sted bortset fra papirkurven kan er temmelig godt. Tyggegummi kan være vanskelige at fjerne, især når det er venstre siddende for længe eller hvis det bliver mosede ned yderligere, fordi nogen skridt på det. Hvis tyggegummi bliver fast for at flise, kan du få det med lidt besvær med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Freeze stykke tyggegummi, der sidder fast på flise med en isterning. Holde en isterning på plads, og erstatte isterning hvis det smelter før stykke tyggegummi bliver fast.

•Scrape den frosset stykke tyggegummi ud flise med en tynd plastik spatel. Prøv at jamme det under tyggegummi med lidt kraft, så du kan få tandkødet ud i ét stykke. Hvis tandkødet ikke kommer ud flise i ét stykke, holde skrabning indtil du får resterne af fortænder ud.

•Refreeze gum hist og her under renseprocessen hvis det begynder at blødgøre mens du forsøger at skrabe det.

•Spray der lidt glasrens på gulvet, og aftørre ren med et fugtigt stykke køkkenrulle til at fjerne enhver klistret restprodukt på flisen, efterladt af tyggegummi.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com