Sådan reparation aftræksrør blinkende

March 18

Sådan reparation aftræksrør blinkende

Udluftningsanordning pipe blinkende er metalplade omkring aftræksrør, det er sted under helvedesild ovenfor og over helvedesild nedenfor aftræksrør. Inddækningen er hyppigst forseglet med tagdækning cement, caulk eller en kombination for at holde regnvandet fra utætte ind i huset rundt om røret. Aftræksrør blinkende kan repareres, men hvis blinkende forværret for langt, det skal udskiftes for at skabe tætning mellem helvedesild og huset nødvendigt at forhindre lækager.

Instruktioner

Reparation aftræksrør blinkende

•Anbring en stige ved siden af en stabil støtte på taget. Ved siden af en skorsten, eller hvor tagene connect, vil give et stabilt område for at komme op og ned ad stigen. Sørg for fødderne af stigen er solidt på jorden og stigen er plumb og vil ikke vippe mens klatring.

•Undersøg inddækningen. Inspicere kanterne af helvedesild, der ligger under og overlappende blinkende for skader. Bøjet eller brækket helvedesild bør udskiftes. Brug en lille spartel til at tjekke under blinkende for udtørrede og brudte stykker af tagdækning cement eller caulk. Tjek caulk den øverste af blinkende for savnede eller revnet.

•Udskift beskadiget helvedesild af forsigtigt nysgerrige op helvedesild, der ligger over eller under blinkende med et brækjern ved at skubbe brækjern under neglene i helvedesild og forsigtigt nysgerrige negle op. Pas på ikke at beskadige helvedesild, der er i god stand. Skub nye helvedesild i den samme position som den gamle helvedesild. Trim efter behov omkring aftræksrør og hammer på samme sted, men lidt forskudt af negle i den beskadigede helvedesild.

•Scrape off gamle caulk med en hobbykniv. Squeeze caulk omkring alle områder hvor caulk blev fjernet. Bruge en finger trykke på caulk ind i området og glat den øverste af caulk så vand vil køre off caulk stedet liggende bag en perle.

•Anvend en lille murske gælde nye tagdækning cement mellem blinkende og helvedesild. Coat hver område, omkring tre inches under hvert område.

Erstatte aftræksrør blinkende

•Udskift aftræksrør blinkende der har en krakket boot på toppen. Støvlen er den gummipakning, der går rundt om aftræksrør. Caulk er ikke en effektiv måde at forsegle en revnet boot. Knæk vil forværres hurtigt.

•Anbring en stige mod en solid støtte som en skorsten eller forbinder tag sektioner. Sørg for, at fødderne er niveau og på sikker grund.

•Lift gamle udluftningsanordning pipe blinkende off aftræksrør og kassér.

•Sæt nye udluftningsanordning pipe inddækning over aftræksrør. Juster så støvlen passer ordentligt på røret og vinkel af udluftningsanordning pipe blinkende matcher vinklen af taget.

Anslag dysefastgørelsen flytte blinke under helvedesild ovenfor aftræksrør. Blinkende vil være på toppen af helvedesild nedenfor aftræksrør.

•Anvend en murske at sprede tagdækning cement mellem helvedesild og udluftningsanordning pipe inddækning. Brug tagdækning negle for at sikre den nye aftræksrør blinkende i position.

•Skub regn krave over aftræksrør og i position på toppen af udluftningsanordning støvle til ekstra beskyttelse mod lækage.

Tips & advarsler

  • Bruge en spand eller værktøj bælte til at bære alle de værktøjer, du skal undgå at tage en masse ture op og ned ad stigen.
  • Arbejder på et tag er farlige. Vær meget forsigtig, bære passende skridsikre sko og arbejder altid med en partner i tilfælde af en ulykke.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com