Vegetabilske planter, der har brug for kompost gødning

March 18

Vegetabilske planter, der har brug for kompost gødning

De fleste køkkenhaver fordel fra tilsætning af gødning en gang eller to gange om året. Nogle grøntsager og vegetabilske familier giver overraskende resultater, når gødning er føjet til jorden, som tidligere modenhed og større høstudbytte. Blande lidt gødning til din køkkenhave, og lad den deraf følgende vækst og produktivitet taler for sig selv.

Rodfrugter

Rodfrugter som kartofler og gulerødder behøver masser af gødning til at trives. Blend gødning i jorden før plantning rodfrugter. Kartoffelplanter, især nødvendigt gylle, fordi disse planter kan tage et par år at producere kartofler. Giv planterne hver fordel at holde dem i live og sunde i hele sæsoner. Blending gødning i din jord kan potentielt hjælpe dine planter til at producere grøntsager tidligere end sædvanligt. Forkæl din root grøntsager jord med gødning årligt til at hjælpe med at holde dine planter stærk.

Majs

Majs har brug for masser af solskin, men det kræver også masser af næringsstoffer til virkelig blomstre. Blande godt rådnet gødning i jorden i din plot af majs vil give disse næringsstoffer; Glem ikke at holde jorden meget fugtig så godt. Gylle vil bidrage til at holde ukrudt befolkning under kontrol; ukrudt vil sap næringsstoffer fra jorden og potentielt skade majs afgrøde. Som med rodfrugter, vil årlige behandlinger af husdyrgødning hjælpe din majs til at trives. Behandle jorden to gange om året, hvis du bor i tørre områder.

Agurker

Agurker har brug for en stor del af gødning, mere end de fleste andre grøntsager, til at vokse godt. Når du er plantning agurker, bland lige dele jord og gødning til at fylde i området plantning. Gyllen hjælper jord absorberer sollys og holde varmen, som vil hjælpe agurker til at vokse. I løbet af de varmere dele af året, drys en tomme af gylle over havejord at hjælpe kontrol ukrudt.

Kål

Kål, broccoli, blomkål og andre bladgrøntsager drage fordel af næringsstoffer i husdyrgødning. Disse planter, når vokser i jorden behandlet med gødning, vokse større og sundere end planter, der vokser i ubehandlet jord. Husdyrgødning bidrager til at gøre jorden porøs, som giver planterne for nemt at tegne op næringsstoffer. Som med andre vegetabilske haver, styrer gylle også ukrudt befolkningen omkring din bladgrøntsager grønne planter. Behandle jorden årligt for optimale resultater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com