Sådan bruges stik med Poly Pipe

February 12

Sådan bruges stik med Poly Pipe

Poly pipe (polybutylen rør) er en fleksibel plastrør, der blev installeret i udstrakt grad i bolig boliger i i 1980 ' erne og begyndelsen af halvfemserne. Det er billigt at producere, let, nem at installere og blev set af VVS-branchen som den "pipe i fremtiden," ifølge VVS Express, en division af Phoenix konstruktion. Det bruges som en billig erstatning for mere traditionel kobberrør systemer. Stik bruges til at tilslutte to længder af poly piping sammen eller til at forbinde poly rørsystem til andre pipe materialer som kobber, støbejern eller PVC. Forbindelser er nemme at gøre, og kan laves i en bred vifte af konfigurationer afhængig af de materialer, der kom.

Instruktioner

•Indstil hvilken størrelse af poly rør du har, så du ved hvilken størrelse med stik for at bruge. Landbruget klasse poly rør generelt har en tykkere væg end beboelse klasse poly rør, hvilket giver den et heaver pres rating eller PSI (pounds per kvadrattomme) rating. Når du ved, størrelse og kvalitet af rør du har, vurdere den vandtryk, der skal være indeholdt. Forskellige stil stik er tilgængelig til at opfylde forskellige tryk krav. Tæl antallet af albuer, lige stik, T-stykker, osv., der vil være påkrævet. For eksempel kan du have 3/8-tomme beboelse klasse poly rør med en pres på 50 psi. De fleste rør er tydeligt markeret på ydersiden, dets størrelse, rating og kapacitet.

•Gather de nødvendige værktøjer og stik nødvendig for at gøre alle de nødvendige forbindelser. Altid har et par ekstra stik anvendelig i tilfælde af en udvikler en utæthed under installationen og skal udskiftes. Fyld en spand med varmt vand. Sluk for vandforsyningen.

•Tilslut to stykker af identiske poly ved hjælp af en lige stik, der har syv enkelte stykker. Stik Indsæt indeholder tråde i hver ende, to kegleformede nødder, to små kompression ringe og to plast skær med gummiringe. Passer det lige stik til poly rørsystem, Sørg for slutningen af poly rørsystem er blevet skåret som lige over som muligt. Dette kan gøres med en plastik rørskærer eller en nedstryger.

•Sæt en kegle formet møtrik til en poly pipe ende, at sikre den brede ende er mod åbningen i røret. Placer en kompression ring med den bredere del også mod åbningen af poly rør. Placer en plastindsats med gummiring på poly rør sidst. Skub alle tre komponenter flere inches op i røret.

•Tag ende af pipen indeholdende møtrik, ring og indsætte på det og læg det i en spand varmt vand (eller under et varmt vand studs) i flere minutter til at varme op i røret, så at det er mere plastisk. Trække røret fra varmt vand og skubbe stikket indsættes i slutningen af røret indtil det går i halvvejs. Tryk på stik Indsæt med et runner hammer, hvis det ikke vil gå hånden. Sørg for, at møtrikken, kompression ring og plastindsats er stadig på røret.

•Tag anden enden af røret til forbindes, og installere de tre komponenter som med årets første pibe. Være helt sikker på, at møtrik, og komprimering ringen er omkring den rigtige måde med den bredere del at rør åbning. Møtrikken går på første og kompression ring på andet, efterfulgt af en plastindsats. Anbring enden af røret i en spand varmt vand i flere minutter. Trække røret fra det varme vand og skub røret ind på stik skæret stikker ud fra de øvrige rør. Skub det helt på, og twist begge rør sammen indtil rørene mødes med stik på sin midsection.

• Skub begge plast indsætter indtil de er fuldt ud mod stikket. Skubbe begge kompression ringe mod midten af stikket, indtil de flugter plast skær. Skub en gevind kegle formet møtrik op og skru det på den midterste del af stikket i hånden. Skrue det op så hårdt, som det vil gå ved hånd stramning kun. Gentag med de resterende kegle formet møtrik. Forstå begge nødder, en i hver hånd, og spænd dem fast ved at dreje hver møtrik i urets retning. Tang kan bruges, men gør så meget forsigtigt, fordi plastik stikkene er meget skrøbelige og knæk nemt.

•Gentag proces for enhver resterende tilslutninger, der skal gøres. Teste forbindelser for vandtæthed før stoler på dem for at være vandtæt for en længere periode. Tænd for vandforsyningen, hvis ingen lækager er fundet.

Tips & advarsler

  • Arbejde langsomt og forsigtigt, og sørg for at ingen vragrester er på rørender eller på stik under montagen. Selv den mindste mængde af snavs vil forårsage stik at lække.
  • Ikke stramme stik fordi det vil knæk dem. Stramme meget fast, så check for utætheder. Hvis der findes nogen utætheder, stramme lidt længere. Hvis de stadig lække, erstatte dette stik.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com