Sådan installeres Soss hængsler

February 12

SOSS hængsler er kendt som usynlige eller skjulte hængsler, der er helt mortised inde i døren og ramme og kan ikke ses, når døren er i positionen lukket. Skjulte hængsler er typisk dyrere end almindelig dør hardware og anvendes normalt på high-end applikationer. Hvis du installerer Soss hængsler, skal ramme og døren være ordentligt forberedt så hængslerne kan installeres korrekt. Kan være lidt mere vanskeligt, især hvis du er en uerfaren hængsel installer at installere skjulte hængsler.

Instruktioner

•Opret en krølle i skabelonen papir udleveret dør hardware på linjen scorede. Skubbe et hul gennem drill-punkt indikatorer på skabelonen med en blyant.

•Anbring skabelonen på kanten af døren i den placering, du ønsker at installere hængslet. Brug et målebånd til at finde ud af hvor du skal placere hængslet. Typisk er et dørhængsel installeret omkring 5 inches fra toppen af døren og omkring 10 inches fra bunden af døren. Disse anvisninger kan dog variere af hængsel producent. Spore omridset af skabelonen hængsel med en blyant op på døren, så du ved hvor du skal placere hængslet.

•Brug skabelonen, som en guide til form huller i døren med en boremaskine udstyret med stumper af den rigtige størrelse.

•Tag træmaterialet efterladt af boret med en mejsel. Dette er en såkaldt en mortise så hængslet kan passe ind i rillen lavet i døren. Placer flade ansigtet af mejsel på siden af hængsel åbning. Bruge en hammer til at fjerne overskydende træ.

•Indstil halvdelen af hængslet i mortise skåret i døren. Indsæt skruerne i de huller du boret og fastgør med en skruetrækker.

•Holde anden halvdelen af hængslet i de resterende mortise skåret. Placere skruerne ind i åbningerne du boret og spænd med en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • For at mindske forekomsten af huller mellem døren og ramme i single pass døren i lukket position, mortise hver halvdel af hængslet på 1/32 inches nedenfor flush.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com