Rose buske om vinteren

February 13

Rose buske om vinteren

Rose buske, mens smukke, kræver opmærksomhed under blomstrende sæson. De også kræver særlig opmærksomhed for vinteren og har brug for forberedelse. Lære betydningen af vinter pleje og forstå, hvordan det gøres. Vinteren bioklip, leaf fjernelse, befrugtende og rosenhækken beskyttelse er de ideelle trin i omsorgen for dit rosenbuske.

Vinter bioklip

Mulching rosenbuske i efteråret beskytter jorden mod de barske vinter vejr og fugt tab, og leverer næringsstoffer barkflis nedbrydes. Der er to typer af muld: organiske og uorganiske. Økologisk, såsom strimlet træ, bark og fyrrenåle, er metoden sundere, da det nedbrydes og tilføjer disse ekstra næringsstoffer til jorden. Uorganisk, såsom ituskårne dæk, nedbrydes ikke og føjer noget til jorden.

At fjerne Rose blade

Efter hver rose sæson, fjerne blade fra rosenhæk. Steg bladene kan indeholde sygdomme i tidligere år på dem, og disse sygdomme bo hvilende i løbet af vinteren. Når din rosenhækken begynder at blomstrer i foråret, blevet sygdommene aktiv igen. Når aktiv, vil sygdommen blive det hele blomstrende sæson. Midfall, skære alle steg bladene og fjerne dem fra omkring roser. Bruge en løvblæser, hvis det er nødvendigt, og ikke for at efterlade nogen på græsplænen.

Gødskning

Gødning rig på kvælstof er ideel, da det giver mulighed for din roser til at vokse hurtigere. Det også holder jorden rig på næringsstoffer for den kommende steg sæson. Det er bedst at stoppe befrugtende seks uger før den første frost, så roserne ikke vil vokse i efterår og vinter. Roser, der vokser i efterår og vinter er udsat for barske vejrforhold, som kan dræbe dem, fordi de ikke har indtastet vækstdvale.

Beskytte din Rose Bush

Nogle rosenbuske er mere kolde tolerant end andre, men alle har det samme problem. Når vinteren rammer, forårsager det en plante til at fryse og tø, påføre kolde skader i bush. Cover steg buske med 10-12 inches af jord når temperaturen er faldet til de sene teenageår natten beskytter dem. Efter et par dage når jorden fryser, dække steg bush og jord højen med 20 inches af blade og strå. Dette holder jorden frossen og forhindrer rosenhæk fra optøning og genindfrysning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com