Den bedste måde at rense rustfrit dræn & køleskabe

March 20

Hvad gør rustfrit stål plet-fri er den hårde oxid lavet på apparatet overfladen under fremstillingsprocessen. Men hvis stålet ikke er holdes rene, finish vil begynde at bære væk. Snavs tilbage på overfladen for lang vil begynde at ætse rustfrit stål og forlade dit overflade ser blot som stål. Grundlæggende rengøring med vand på daglig basis vil holde din rustfrit i topform, efterfulgt af en gang om måneden rengøring med rustfri renere.

Grundlæggende rensning

Begynder simpelthen ved hjælp af vand. Fugt en blød klud med varmt vand og vaske hele overfladen gør streger i kun én retning. Retningen bør være den samme som når du polsk, normalt nedadgående streger. Grundigt tørre nogen væde efterladt med et rent håndklæde. Forlader stillestående vand er en fare for rustfrit stål, fordi det efterlader mineralsk restprodukt. Hvis den rustfrit brug lidt mere power end blot vand, bruge et mildt opvaskemiddel rengøringsmiddel, men husk at skylle det ud helt med varmt vand før tørring. Hvis der er fingeraftryk, der plejer at komme ud, brug en spray af glasrens (ligesom Windex) og skyl.

Specielle Sink pleje

Efter opvasken er færdig, skylles ud snavs og tør med et håndklæde. For at rense og lyse op i en vask, hæld en lille mængde eddike på en ren klud eller drys en spiseskefuld bagepulver og Gnid forsigtigt indtil alle pletter (hvis nogen) er fjernet. Skyl grundigt med vand.

Specielle rengøringsmidler

Det er klogt at bruge en renere specielt udviklet til rustfrit stål mindst en gang om måneden på dit køleskab og vask. Renere bidrager ikke kun til at fjerne nogle af de skrappere pletter, at modstå vand og sæbe, men også betingelser stålet ved udfyldning af ridser og polering af overfladen. Sørg for at gnide i kun én retning.

Ting ikke skal gøre

Det er vigtigt at holde din stål ren, men det er afgørende, at du være opmærksom på hvad du bruger til at rense den. Rå svampe, ståluld eller krat børster bør aldrig bruges, eller du vil ridse overfladen alvorligt. Barske slibende kemikalier bør også undgås. En god måde at beskytte bunden af vasken fra barske ridser fra retter og skrubbe pads er at bruge gummi måtter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com