Sådan Treat frugt træ sygdomme

February 14

Sådan Treat frugt træ sygdomme

En lang række sygdomme kan plage frugttræer, herunder svampe, bakteriel problemer og virussygdomme. I nogle tilfælde, en sygdom skader plante blade, men frugt træ sygdomme dræber træer i ekstreme tilfælde. Behandling for frugt træ sygdomme varierer afhængigt af sygdom og træ, men mange af dem er i det mindste noget kan behandles med et par forsyninger og enkle trin.

Instruktioner

Sådan Treat frugt træ sygdomme

•Undersøg træet for sygdommen symptomer. Finde ud af, hvilken type sygdom frugttræ har, fordi forskellige sygdomme kræver forskellige behandlinger. En West Virginia University indeks af frugt træ sygdomme forklarer, at store sorte pletter på frugt, små sorte eller brune pletter på frugt, meldug på træet blade, og sorte eller brune pletter på blade er alle symptomer på en svamp problem. Ifølge Oklahoma State University angive krøllede blade også en svamp problem. Vorte-lignende vækster på rødder eller stammen base angive en bakteriel problem, som gør grønne og hvide pletter at tur lilla og sort i tid. Unormalt tykke bark med en svampet konsistens, indrykket undergrunden træ og curling blade angive en viral problem.

•Klippe blade og frugter, der er alvorligt beskadiget fra svampe. Svampen sporerne spredes nemt, så fjerne inficerede dele af træet hjælper kontrol en infektion. Oklahoma State University rådgiver at gartnere fjerne eventuelle inficerede afpuds fra jorden og disponere over dem, eller andet svampen Sporerne kan spredes fra de døde afpuds tilbage på den levende træ.

•Treat svampe med en kommerciel fungicid spray, bagepulver løsning eller gartneri olie. Grundigt dække alle inficerede områder af træet med fungicid. Alternativt, National Gardening Association tyder på behandling af meldug med en løsning af bagepulver og vand. National Gardening Association anbefaler også gartneri olie til behandling af svampe, selv om det kan være vanskeligt at gnide olie på alle bladene af et stort frugttræ. Derfor er gartneri olie bedst for meget små svampe udbrud eller svamp på små træer.

•Treat bakterielle infektioner med enten en kobber fungicid eller ved at fjerne alle inficerede træer. Bakteriel spot, som er den svamp, der forårsager hvide og grønne pletter på frugt, til sidst slå lilla og sort er de nemmere slags frugt træ bakterier til at behandle. Ifølge Oklahoma State University, vil en kobber-baseret fungicid normalt dræbe denne type infektion. Crown gall, som er typen af bakteriel infektion, der forårsager vorte-lignende vækster på frugttræer er svært at dræbe. Gartnere normalt fjerne inficerede planter og plante ikke igen i samme område.

•Prevent og behandle virus ved at anvende et lag af gartneri olie på træ blade. Ifølge National Gardening Association dræber gartneri olie bladlus og andre bugs, der indeholder smitsomme virus. Gartneri olie vil ikke nødvendigvis dræbe træet virus, men det vil stoppe dem fra spredning. At helt slippe af træet virus, fjerne inficerede træer, erstatte dem med træer fra en børnehave, der er certificeret som fri for virus og regelmæssigt behandler dem med gartneri olie.

Tips & advarsler

  • Regnen vil forårsage fungicider og gartneri olier til at vaske væk. Genanvende dem efter tunge regner for at holde dem erhvervsaktive.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com