Gulv nivellering teknikker

March 20

Gulve, ikke som lige kan føles som en forlystelsespark ride som du slentre op og ned ad de høje og lave punkter. Hvis dine gulve er ikke niveau og du overvejer at nivellering dem, bør du vide om værktøj, materialer og teknikker til rådighed for et vellykket projekt, udjævning af gulv. Den gennemsnitlige gør det boligejer kan niveau hans eller hendes egen gulve i 6 til 8 timer, afhængigt af projektets størrelse.

Værktøj, materialer og metoder

Mindst to forskellige metoder bør overvejes for nivellering dine gulve. Hvis dine gulve er moderat ude af niveau, kan du bruge ordet sammensatte--hvidt pulver, der er blandet med vand og spredes på gulvet til at gøre det niveau--at udjævne disse sagging steder. Men hvis dine gulve sagging så meget at døre vil ikke lukke og vægge er revner, så hæve gulvet under en gulv jack og blok af træ vil gøre.

Du vil brug for gulv nivellering sammensatte, et 4 fod niveau, nylonsnor, en hånd murske, en 5-gallon spand, en boremaskine og blande spand og sandpapir til nivellering dine gulve, ved hjælp af gulv nivellering sammensatte.

Du skal bruge nylonsnor, et 4 fod niveau, et målebånd, gulv jack, 8 tommer betonblokke, korte stumper af 2 af 8 blok, der er mindst 16 inches lang, en hammer og trækiler til jacking og nivellering gulv fra under.

Nivellering sammensatte

Finde de lave steder i gulvet og stræk et nylonsnor på tværs af disse steder; vedhæfte strengen til de høje punkter i gulvet på begge sider af de lave områder. Bruge strengen som reference, når spredning og udjævne gulvet leveler. Sørg for, at gulvet er rent, før du begynder at anvende ordet leveler. Tilsæt vand og nivellering pulver til en 5-gallon spand og bland ved hjælp af boret og blande bit. Spredt sammensat, indtil gulvet er niveau med reference-strengen. Give ordet til tørre og sand væk eventuelle mangler med kursus sandpapir.

Understøtningspunkter for sal

Hæv dine gulve, indtil de er niveau ved hjælp af en gulv jack. Strække et nylonsnor hen over gulvet og lægger det på de høje punkter på hver side af gulv på væggene. Har en helper bo inde mens du gå under og jack gulvet nedefra. Placer gulv jack på en bærende bjælke under gulvet og jack på gulvet, indtil det niveauer over. Plads 8 tommer blokke på plan jord, efterfulgt af træ 2-af-8s og derefter kilet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com