Hvordan man skriver en reparation brev til en udlejer i staten Louisiana

February 14

Hvordan man skriver en reparation brev til en udlejer i staten Louisiana

Udlejere er forpligtet til at løse problemer med din stalde, hvis problemerne ikke er forårsaget af dig, andre beboere eller gæster. Knibe, til tider, er beviser funktionsfejl---uanset form---ikke er din skyld. Mens du lovligt ikke kan tilbageholde leje på grund af mangel på reparationer kan du skrive en reparation brev til udlejer og holde det som bevis i tilfælde af at du har brug at gå til domstolene.

Instruktioner

•Indtast den dato, brevet var udarbejdet i toppen af siden. Skrive dit fulde navn og nuværende adresse og navn og adresse på din udlejer nedenunder datoen. Levner plads på toppen til at omfatte certificering antallet, hvis det er muligt.

•Medtagelse en referencelinje, der begynder "Reparationsanmodningen for..." efterfulgt af adressen på de lokaler, der behov fastsættelse.

•Indgive udlejer som "Mr." eller "Miss/Mrs" og kort--- og klart---tilstand behovet for øjeblikkelig reparationer kontrolbesøg, og at skaden skyldtes naturlige årsager og/eller omstændigheder, der ikke var i din kontrol.

•Mention alle elementer og egenskaber individuelt i hjemmet, der kræver reparation.

•Spørg udlejer at kalde dig for at informere dig om hvornår en reparationsservice vil tage sig af problemet. Takke ejeren og afslutte brev med dit navn og telefon nummer.

•Kopiér og underskrive brevet og Send det som en certificeret dokument. En kopi eller bogstavet og kvitteringen for certificeret holde mail for dine egne poster. Konsultere Louisiana state gren af den amerikanske Department af boliger og byudvikling, hvis stadig problemer for at forhøre sig om alternative forsoning foranstaltninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com