Hvorfor sukker forlænge levetiden af blomster?

February 15

Hvorfor sukker forlænge levetiden af blomster?

Når blomster er skåret, har de ikke længere adgang til mad eller vand. Placere afskårne blomster i en vase med vand hjælper med at holde dem hydreret. Tilsætte sukker til vandets vase forlænger livet af blomster, fordi det giver dem en energikilde.

Funktion

Efter blomster er skåret, er de ikke længere en del af en voksende plante, som holder blomster i live gennem vand og næringsstoffer det absorberer fra jorden. Uden hjælp fra vand, sukker og andre konserveringsmidler, blomster hurtigt dø.,

Typer

Der findes mange formler for at bevare afskårne blomster. Nogle består af kun vand og sukker; andre foreslår, at tilføje små mængder af blegemiddel, eddike, citronsaft, aspirin, bagepulver eller endda en kobber penny til din vase vand.

Overvejelser

Nogle formler for at bevare afskårne blomster anbefaler at bruge en klart soda, såsom en citron-lime sodavand, i stedet for sukker. Dette er fordi sukker i sodavand er allerede flydende og kan være lettere for blomster til at absorbere.

Yderligere Tips

Afskårne blomster stilke på en vinkel tillade stilke til at absorbere mere vand. Skift vandet i din blomstervaser hver to dage.

Advarsel

Påskeliljer må ikke blandes med andre blomster i samme vase. Påskeliljer kan være giftige for andre blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com