Mit tag utæt & farvning min loftplader

February 15

Taget er en afgørende struktur på dit hus, der beskytter alt inde og hjem struktur, selv. Problemer med taget kan forårsage rådnende af træmaterialer, grimme skader på vægge og farvning på loftet. Hvis du finder farvning på dit loft, skal du undersøge kilden til problemet og reparere det så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skade på dit hjems strukturer.

Om loft pletter

Loft pletter kan forekomme natten, misfarvning fliser eller gipsvæg og skabe en grim rod. Disse pletter kan forekomme i badeværelse eller køkken hvor luftfugtigheden er høj fra madlavning eller varmt vand brug, at skabe de perfekte rammer for væksten af mug og meldug. Tagene kan udvikle lækage problemer fra både strukturelle og miljømæssige betingelser, gerne is dæmninger, opretter separationer, der tillader vand at flyde ned gennem loftet områder og så op på loftet. Ikke alle loft pletter kommer fra tag problemer, men ifølge Aplumbers hjemmesiden. Nogle kan være simple kondens, mens andre kan komme fra VVS problemer.

At finde tag Leak

Utætheder altid rejser ikke i en lige linje, og hvor loftet pletter vises muligvis anderledes end hvor lækagen kommer fra. Start ved at markere nøjagtigt hvor loftet pletten vil være i forhold til loftet. Hvis det er nødvendigt, hammer et søm i centrum af lækage til at markere stedet, så du kan finde det fra loftet. Derefter gå ind i din loft område med en lommelygte og undersøge struktur over lækagen, samt taget. Enhver misfarvning af træet kan være et tegn på lækage skader, ifølge forfatter Sadiya Anjum af webstedet ChoiceofHomes. Hvis du ikke kan se nogen bestemt taget skade over lækagen, kan du nødt til at vente, indtil det regner og derefter gense din loftet for at se, hvis du kan finde utætte.

Om fastsættelse af tag lækager

Tag lækager forekomme hyppigst omkring blinkende, i lav områder af taget og i vejkryds af strukturelle materialer. Du kan have til at gå op på dit tag at finde problemet. Tætningsstrimler områder og sømning ned blinkende kan hjælpe nogle mindre tag problemer. Rådføre sig med en tagdækning entreprenør til at foretage reparationer, så snart som muligt før yderligere vandskade gør problemet værre.

Reparere loft skader

Har dit tag leak repareres før du forsøger at løse den indvendige skader på dit loft. Uden fastsættelse af den oprindelige lækage, loft pletten blot vende tilbage. Hvis lækagen var en lille en, kan reparation af taget pletten tørre uden yderligere skader. Du kan så sand og forsegle området med en vandtæt sealer, anvende en primer og genfremstille loftet. Hvis lækagen er forårsaget forringelse i drywall, kan du nødt til at skære det beskadigede område og erstatte det med en tilsvarende formet stykke. Du kan løse dette på plads med drywall sammensatte, og derefter forsegle og prime området. Repaint område til at matche resten af loftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com