Plante sikkerhedsprocedurer

March 22

Plante sikkerhedsprocedurer

Sikkerhed er det nummer et prioritet i enhver plante, såsom produktion, kemiske og mad forarbejdningsanlæg, fordi ulykker bremse produktivitet og er dyre. Når der er en lukket rum hvor der er arbejdstagere, udstyr, kemikalier og fødevarer, der er potentielle farer. Plante sikkerhedsprocedurer omfatter arbejdstagere uddannet til at betjene udstyr, sikker håndtering af mad og udstyr, vedligeholdelse af bygning, renlighed og medarbejder/arbejdsgiver bevidsthed.

Sikkerhed revision

Paretos lov stater at en lille del af årsager producere en stor del af resultater, hvilket betyder, at det er bedre at koncentrere sig i at reducere de par årsager til farlige hændelser i stedet for at fokusere på at løse de mange trivielle hændelser relateret til at plante operation, ifølge Goliath.Ecnext.com.

Forebyggelse er nøglen til at reducere ulykker i planter. Blandt de måder at hjælpe med at forhindre ulykker er at føre proces anlæg sikkerhed revisioner. De fleste planter gennemføre sikkerhed revision hvert femte år, der omfatter tjeklister for hvert område af anlægget.

Oprette detaljerede tjeklister, der beskriver hændelser, der er tilbøjelige til at forekomme, ændringer i drift, opstart og lukning procedurer, elektrisk jordforbindelse og eventuelle reparationer, der er gjort for at sikre reparationerne ikke hindre funktion. Check for ventilation eller giftige situation skabt af dampe, brandfare og trafikmønstre hvis udstyr såsom flere trucks eller andre køretøjer er i drift.

Produktionsanlæg

Retningslinjer for sikkerhedsprocedurer i fremstilling planter gå gennem den operationelle sikkerhed og sundhed Administration, der bestemmer, hvordan medarbejdere og arbejdsgivere kan reducere eller eliminere potentielle skade, ifølge Business viden kilde.

Nogle af OSHAS retningslinjer omfatter Sikkerhedsskilte omkring arbejdspladsen til at lede medarbejdere på opstart og nedlukning metoder for maskiner. Forsigtighed arbejdstagere ved hjælp af farvekodede tegn, såsom røde for at angive en farlig situation eller brandfare eller nødstop knapper på maskiner og tegn til at angive, hvad medarbejderne skal gøre eller hvor man kan gå i tilfælde af en nødsituation som øjenskyller områder, dekontaminering områder eller hvor man kan finde brandhaner og brandslanger.

Alle medarbejdere skal på udstyr drift og uddannelse at forstå de iboende farer og sikkerhedsretningslinjer for deres arbejdsplads, især de farer og risici opstår når sikkerhedsprocedurer ikke følges. Sikre medarbejdere har manualer på sikker drift af udstyr og er i stand til at stille spørgsmål.

Hazard anerkendelse metoder

Der er flere metoder til at anerkende potentielle farer i en plante operation. En måde at anerkende en fare er at kontrollere alle nye udstyr eller instrumentering og redskaber inden gennemførelsen til at sætte arbejdsgivere og arbejdstagere på brugen af udstyr og kontrollere for potentielle farer. Kontrol af enhver udstyr før brug sikrer ordentlig arbejdsvilkår, ifølge kemiske anlæg sikkerhed.

Bruge en tjekliste før et job eller opgave. Kontrol for farer såsom brandfare, giftigt forhold eller udstyr fiasko før et job hjælper med at forhindre ulykker.

Brug din arbejdstagere og tilskynde dem til at være på vagt i kontrol for farer og komme med forslag om potentielle farer og forebyggelse. Danne sikkerhed patruljering ved at organisere medarbejdere at kontrollere, om sikkerhedsproblemer på et tilfældigt grundlag under udstyr kører og plante operation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com