Udendørs Festival væg ideer

February 17

Udendørs festivaler afholdes i lokalsamfund i hele landet og kan fejre noget fra en bestemt fødevare til grundlæggelsen af en lokal by. Uanset hvad din festival fejrer, er chancer du vil have nogle type af vægplads i nærheden. En række måder vil hjælpe udnytte væggene og indarbejde dem i festivalen.

Skrivning og tegning

Male en af væggene på festival med tavle maling, og inviterer gæsterne til at underskrive deres navne og skrive og tegne billeder, der repræsenterer deres festival oplevelser, som fungerer som en utraditionel gæstebog men samtidig give en kunstnerisk attraktion. Hvis maling ikke er en mulighed, hænge lange strimler af papir langs væggen og give markører eller farveblyanter.

Bannere

Hænge bannere på væggen, der repræsenterer kreditorer, sponsorer og deltagere i festivalen. Dette rum fungerer som en form for reklame samt giver anerkendelse til dem, der har brugt tid og energi til at gennemføre festivalen ske. Lad disse deltagere kender om dette på forhånd, så de kan levere det banner, der har behov for. Da festivalen er udendørs, foreslå vinyl eller plast bannere, så de ikke vil blive ødelagt i tilfælde af dårligt vejr.

Vægmaleri

Invitere en lokal kunstner eller gruppe af kunstnere til at skabe et vægmaleri på din udendørs festival væg. Du kan have en væg, der skildrer aktiviteter eller arrangementer, der finder sted på festival, billeder af festivalen fejrer eller logo af festivalen. En udendørs vægmaleri skaber blikfang og trækker festival goers til området omkring væggen.

Kreditorer

Spørg visse festival sælgere at oprette langs væggen, der kunne drage fordel af pladsen. Folk sælger malerier, fotografier eller væg skulpturer kunne drage fordel af den hårde overflade ved at bruge det som et sted til at vise deres værker.

Fortelt

Hænge et stort fortelt fra væggen og oprette tabeller nedenunder, der kan tjene som et område for festival gæsterne for at undslippe den lyse sollys. Tillade flere mad leverandører at etablere sig i området, og gøre det en skygge spiseplads som et andet alternativ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com