Hvad slags blomster gå med liljer?

February 17

Hvad slags blomster gå med liljer?

Liles er et symbol på renhed og uskyld. Liljer, i et arrangement flot selv eller med mindre, filler blomster og grønne områder. Orientalske liljer og calla liljer betragtes form blomster på grund af deres store, unikt formede blomster. At skabe en afbalanceret ordning, par liljer med andre form blomster, masse blomster, filler blomster og mere sarte blomster og grønne områder.

Parring liljer med Form blomster

Par liljer med andre danne blomster så længe arrangementet forbliver uncrowded. Form blomster er omdrejningspunktet i et arrangement, fordi de har en karakteristisk iøjnefaldende udseende. Er form blomster, liljer, tulipaner, iris, orkideer og hyacinter. Lyse-farvede orientalske liljer parret med mørk lilla iris gøre en attraktiv ordning, fordi den mørke farvetone i iris tillader liljer til pop. Udfyld omkring liljer og iris med fyldstof blomster og grønne områder. Gul calla liljer parret med hvide orientalske liljer skaber en slående arrangement, der ville være ideelt i foyeren.

Parring liljer med masse blomster

Liles gå pænt med en bred vifte af masse blomster såsom roser, Bellis, lilla og aster. Masse blomster er store, flade blomster der tilføjer vægt til et arrangement. Par orientalske liljer med foretrækker tusindfryd, og fyld med alstroemeria til at oprette en fuld ordning, der ville være en glimrende fødselsdagsgave til en elsket. Parring hvide calla liljer med rød eller pink roser gør en fantastisk og romantiske display.

Parring liljer med fyldstof blomster

Filler blomster er dem, der fylder eller hjælpe til at blande blomst farver. Disse blomster typisk er små og har filialer eller klynger blomster. Baby's breath, hindebæger, Gyldenris, voks blomst og heather er eksempler på fyldstof blomster. Hvis du vil oprette et klassisk arrangement, mix et par oriental eller calla liljer med baby's breath og grønne områder. Brug dette arrangement ved et bryllup som en buket eller enkelt liljer for at gøre boutonnieres.

Parring liljer med sarte blomster og pyntegrønt

Sarte blomster som alstroemeria, liljekonval og knap mor kan bruges til at hjælpe blødgøre hårde kanter af liljer. Gul alstroemeria parret med gule orientalske liljer skaber en solrig arrangement, der er sikker på at lysne en persons dag. Grønne områder bruges til at skabe balance mellem blomster, hjælpe farver pop og fylder. Calla liljer ser fantastisk i sig selv, men de kan være parret med palmeblade for en slående og moderne indretning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com