Ulemper og fordele ved hånd-gravede brønde

February 18

Ulemper og fordele ved hånd-gravede brønde

Moderne boligejere betaler godt boring virksomheder at skabe en sikker og ren kilde til drikkevand på ejendomme uden for kommunale vand distrikter. Grave din egen brønd kræver kun de rigtige værktøjer og engagement til at gå igennem det hårde arbejde. Men hånd-gravede brønde kombinere nogle fordele med alvorlige ulemper.

Lavvandede

Grave med en skovl eller pick begrænser dybden en hånd-dug godt kan nå. I områder hvor grundvandet ligger langt under overfladen af jorden, kan en lavvandet hånd-dug godt aldrig ramt vandkilde, ifølge US Geological Survey. Selv hvis du ramt en grundvandspejlet, er der en chance for at det ikke vil levere vand nok til at gøre det værd at grave brønden. Have tabellen vand målt og kortlagt før du begynder at grave sparer tid og kræfter.

Få værktøjer

Du behøver ikke en masse tungt udstyr eller specialværktøj til at grave en simpel godt selv. Hvis du har en partner, alt hvad du behøver grave udstyr som en skovl og en skovl til at fjerne jord og sten med, siger de lægfolk Guide til rent vand. Uden en partner, vil en trisse og stativ hjælpe dig løfte snavs ud af pit som du graver. En stigen er også forpligtet til at give dig hurtig flugt fra brønden, hvis det begynder at skjule eller fyldes med vand.

Foring

I modsætning til hånd-boret wells kræver en hånd-dug godt foring. Dette tillader dig at styre, hvad der kommer i kontakt med vandet. Beton understøtter sider af brønden og forhindrer sammenbrud, ifølge WaterAid. Godt diggers tilføje Præfabrikerede beton ringe som de går dybere, eller de stoppe og hælde beton ned siderne af brønden hver så ofte. Grundlæggende sten eller mursten foringer arbejde men er ikke så stærk, hvilket gør dem mindre effektive til forebyggelse af væggen kollapser.

Farer

En hånd-dug godt udgør flere farer og risici end en boret godt. Bortset fra den indlysende risiko for at falde i en udækket godt, flade afstrømning forurener en lavvandet gravet godt meget lettere end en dybt boret, siger Inspectapedia. Du bliver nødt til at tage mere forsigtig med ikke at bruge pesticider eller andre farlige kemikalier overalt nær brønden. Brønde kollapse almindeligt under grave hvis understøtter ikke er brugt. Ikke indtaste en hånd-dug godt eller forsøge at grave en uden strukturer til støtte af vægge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com