Sygdomme i japansk Ahornblade

February 18

Sygdomme i japansk Ahornblade

Blade af den japanske ahorn træ er elsket for deres glinsende, væld af farver i foråret og falde. Men forskellige former for svampe er tiltrukket af disse ting af skønhed.

Anthracnose

En svamp, kendt som Anthracnose resulterer i dannelsen af brun læsioner på bladene af en japansk ahorn. "Anthracnose sygdomme, der inficerer kun blade sjældent forårsage træ død men kan forårsage tidlig bladtab. Et sundt træ vil genoprette og refoliate,"skriver tjenesten University of Illinois forlængelse. Svampen overvintrer, kommer til livet i foråret.

Blad og Tar steder

Phyllosticta leaf spot hjemsøger almindeligt bladene af en japansk ahorn træ. Pletterne vises som brune cirkler med lilla og rød grænser. Også, patogener Rhytisma acerinum og Rhytisma punctatum medføre en svampesygdom, kendt som tar pletter, en sort, klistret ophobning af svamp og blad væv øremærkninger bladene af træet.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge er forårsaget af to typer af svampesygdomme, Verticillium albo-atrum og V. dahliae. Disse svampe angreb mere end 300 typer af plantearter, herunder bladene af en japansk ahorn. Bladene visner, curl, gul og rødme før døende og defoliating træet. Symptomerne er almindeligt forveksles med enkel, tidligt nedkastning af blade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com